Scroll Top

Σε “μαύρο” χάλι η είσοδος της πόλη μας. Αδιαφορεί η δημοτική αρχή

432720218_1139775710609829_215818362102728183_n

Από τον αναγνώστη μας Κων. Κωνσταντινίδη ελάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή .

Παρακαλώ να δημοσιεύσετε στην έγκριτη ιστοσελίδα σας την παρακάτω επιστολή μου – διαμαρτυρία .

“Σε «μαύρο» χάλι βρίσκεται η νησίδα στα Κρητικά, καθώς η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου αδιαφορεί για τον ευπρεπισμό της.
 Στην νησίδα οι διερχόμενοι οδηγοί και πεζοί αντικρίζουν μόνο αγριόχορτα και θάμνους, που σημαίνει πως ουδείς μέχρι σήμερα έχει ενδιαφερθεί, για την αποψίλωσή τους. Απέναντι από την νησίδα, στο δρόμο κάτω από το πεζοδρόμιο παντού φυτρώσανε χόρτα και υπάρχουν πεταμένα σκουπίδια που δεν μερίμνησαν οι αρμόδιοι του Δήμου για την απομάκρυνσή τους.
 Παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις των μελών της δημοτικής αρχής για την αύξηση του τουρισμού  στο νησί μας, προφανώς δεν πήραν χαμπάρι  πως η τουριστική κίνηση έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετές εβδομάδες και οι τουρίστες καθημερινά κατά την είσοδό τους στην πόλη της Ρόδου αντικρίζουν τις εικόνες με τα πεταμένα σκουπίδια, τα χόρτα και τους θάμνους κατά μήκος της νησίδας στα Κρητικά!
 Ας αφήσουν τους πανηγυρισμούς εκεί στο Δήμο, ότι φέρνουν τουρίστες στο νησί μας και ας ασχοληθούν σοβαρά με τα ζητήματα της καθημερινότητας!”

0Shares