Scroll Top

Ρόδος ώρα μηδέν . Δεν είναι ώρα για πειράματα . Η επόμενη ημέρα στο δήμο χρειάζεται Καμπουράκη στο τιμόνι.

ampoy

Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη καμπή της προεκλογικής περιόδου. Ο Αντώνης Καμπουράκης για μια χούφτα ψήφους μπαίνει στην διαδικασία να παλέψει για το αυτονόητο. Δεν είναι ώρα για να πειραματιστούμε . Η Ρόδος μας το σμαράγδι της Μεσογείου παρά τις μπόρες που πέρασε πάτησε και πάλι γερά στα πόδια της και επέστρεψε στην κανονικότητα. Συμμετοχή σε αυτήν την διαδικασία είχε ο δήμαρχος Αντώνης Καμπουράκης . Παρά τα όσα του καταλογίστηκαν αδίκως , κράτησε σε υψηλό επίπεδο την ευπρέπεια που τον διακρίνει και δεν απάντησε στην τοξικότητα που ήταν ενορχηστρωμένη από τους γνωστούς αγνώστους ιδιαίτερα του διαδικτύου.

Πάμπολλες φορές η τιμή και η υπόληψη του βρέθηκαν στο στόχαστρο από τα διάφορα τρολάκια προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να βρούν εξιλαστήρια θύματα με σκοπό να δημιουργήσουν αγανακτισμένους πολίτες . Προσπάθησαν στην αρχή τα κατάφεραν , αλλά στην συνέχεια ξεβρακώθηκαν . Γιατί το ψέμα έχει κοντά πόδια. Και όλο αυτό το κατάπτυστο σύστημα κατέπεσε στην πρώτη Κυριακή των εκλογών όπου οι πολίτες της Ρόδου δεν …τσίμπησαν. Και έδωσαν παρά τα δημοσκοπικά κόλπα διαφόρων ιστοσελίδων ισχυρό προβάδισμα στον Καμπουράκη.

Οι ροδίτες που κάποιοι τους χλεύαζαν διατηρούν το αισθητήριο της τιμής όσο πιο ψηλά γίνεται και φάνηκε ξεκάθαρα στην κάλπη.

Από την άλλη ο Νικος Γερονικόλας κράτησε σε πολιτικό επίπεδο την προεκλογική του εκστρατεία , όμως ο Αλέξανδρος Κολιάδης λόγω και της φύσης του που θυμίζει Αχιλλέα Μπέο – πιθανότατα να τον μιμείται- έδωσε το έναυσμα για να βγουν οι συμπατριώτες μας πλανεμένοι από τον χαρακτήρα του , και να χυδαιολογούν για τον δήμαρχο με αποκορύφωμα την περίοδο των πυρκαγιών όταν ο δήμαρχος ήταν στην φωτιά μπροστά και ο …αγανακτισμένος πολίτης τον έβριζε ανελέητα και χωρίς ίχνος ντροπής. Εδώ θα χρησιμοποιήσω μια φράση του Κουτσούμπα γενικού γραμματέα του ΚΚΕ “αλλά αυτοί είστε “.

Και αν βάλουμε στην εξίσωση τις απαράδεκτές καταστάσεις που έζησε η πόλη με την εισβολή κάποιων πληρωμένων μπαχαλάκηδων στην περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αλλά και η εισβολή στο ξενοδοχείο του δημάρχου το Μεντιτερράνιαν τότε καταλαβαίνουμε από που ενορχηστρώθηκε αυτή η κατάσταση. Ονόματα και διευθύνσεις υπάρχουν στην ασφάλεια . Ωστόσο η ευπρέπεια που διακρίνει τον δήμαρχο δεν ζήτησε ποτέ την δίωξή τους για ευνόητους λόγους .

Αυτός είναι ο Αντώνης Καμπουράκης με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που δεν θέλει με τίποτα να γνωστοποιούνται τα όσα έχει προσφέρει στον Ρόδιο πολίτη . Μέσα στις οικογένειες που χρήζουν βοήθεια για πολλά θέματα είναι δίπλα τους και τελικά …αντί μάνα χολή. Η αχαριστία έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα . Ιδιαίτερα δε σε κάποιους που ήταν ευνοημένοι από εκείνον και στο τέλος το ευχαριστώ ήταν να του γυρίσουν την πλάτη μιας απέκτησαν και νέους μέντορες που θα τον χρησιμοποιήσουν και μετά θα τον πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα. Αυτή είναι η αλήθεια και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Έτσι και αλλιώς πάλι θα βγούν τα φερέφωνα να βρουν κάτι να του προσάψουν . Αλλά όπως λέει και θυμόσοφος ελληνικός λαός …μασάει η κατσίκα ταραμά????

0Shares