Scroll Top

Πόσο ποιο κάτω το Ελληνικό ποδόσφαιρο; Οι κουμπαριές κάνουν κουμάντο . Εκτός SL2 η Ρόδος .

242055850_2352165954919886_3168410433036154017_n

Αυτό και αν είναι σκάνδαλο. Σε άλλα κράτη κάποιοι πολιτικοί θα έκανα χαρακίρι. Οι δικοί μας όμως ρίχνουν τις ευθύνες αλλού και συνεχίζουν το δρόμο τους χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι τους.

Ο πολύς Λευτέρης Αυγενάκης τελικά σιγά μην άφηνε εκτός Σούπερ Λιγκας 2 την ομάδα όπου πολιτεύεται και μαζεύει ψηφουλάκια. Ο Ηρόδοτος κανονικά πήρε άδεια από την ΕΕΑ αν και εκπρόθεσμος από τον τιτανοτεράστιο κουμπάρο πρόεδρο της επιτροπής επαγγελματικού αθλητισμού Τζουλάκη , ενώ την ίδια ώρα αν και διατάχθηκε από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών να βάλει στην κατηγορία την ΠΑΕ Ρόδος , αυτός έπραξε όσα του “σφύριξαν” οι ανώτεροί του.

Δηλαδή ένα ολόκληρο νησί μπαίνει ποδοσφαιρικά στον πάγο διότι οι πολιτικές κόντρες βάζουν στον βωμό της θυσίας μια τεράστια ποδοσφαιρική ομάδα . Γιατί η Ρόδος είναι τέτοια και πέρα από πρόσωπα που σε διάφορες χρονικές περιόδους διοικούν το ελάφι παραμένει ψηλά μαζί με τους φιλάθλους του που είναι πολυάριθμοι.

Ωστόσο και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων πολιτικών – όχι όλων – δεν απετράπει το μοιραίο. Και εδώ τίθεται ένα ζήτημα πολύ σοβαρό . Που βρίσκεται η περιβόητη η ισχύς εν τη ενώση. Πόσο μικρόμυαλοι μπορούμε να χαρακτηριστούμε και να βάζουμε πάνω από την απαίτηση εκατοντάδων φιλάθλων την παρουσία της ομάδας στην SL2 τα δικά μας εγωιστικά θέλω;

Ντροπή για όλους σας και ειδικότερα για τους βουλευτές μας που κατάντησαν η τελευταία τρύπα του ζουρνά χωρίς καμία δύναμη μεσα στο κοινοβούλιο, αλλά και έξω από αυτό στα γραφεία που αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.  και χωρίς έρισμα στην τοπική κοινωνία η οποία βλέπει ότι οι αντιπρόσωποί της είναι κομματικοί νεροκουβαλητές και μόνον.

Διαβάστε την απόφαση της ΕΕΑ με δυο μετρα και δυο σταθμά . Είναι να γελάει κανέις με τις αποφάσεις τους

Αίτηση θεραπείας-ανάκλησης ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ της από 14.09.2021 απόφασης της Επιτροπής. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την αίτηση, επειδή πρόκειται περί τήρησης καταληκτικών προθεσμιών υποβολής των δικαιολογητικών.

Αίτηση ΠΑΕ ΗΡΟΔΟΤΟΣ επανασυζήτησης του φακέλου της, λόγω μεταβολής της έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. ΧΟΡΗΓΕΙ το πιστοποιητικό, μετά την επανεξέταση του φακέλου, λόγω της μετάθεσης έναρξης του πρωταθλήματος της Super League 2».

Με λίγα λόγια απορρίπτει τον φάκελο της Ρόδου διότι τον χαρακτηρίζει εκπρόθεσμο και την ίδια στιγμή δίνει άδεια στον Ηρόδοτο επειδή μετατέθηκε η έναρξη του πρωταθλήματος. Αυτή η απόφαση είναι ποδοσφαιρική αλητεία.

0Shares

Comments (1)

Jeśli masz wątpliwości co do działań swoich dzieci lub bezpieczeństwa ich rodziców, możesz włamać się do ich telefonów z Androidem z komputera lub urządzenia mobilnego, aby zapewnić im bezpieczeństwo. Nikt nie może monitorować przez całą dobę, ale istnieje profesjonalne oprogramowanie szpiegowskie, które może potajemnie monitorować działania telefonów z Androidem, nie informując ich o tym. https://www.xtmove.com/pl/how-to-hack-someones-android-phone-without-touching-it/

Leave a comment