Scroll Top

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ με το έτσι θέλω –ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

sef-dimoskopisi

Το όνειρο σας είναι να γίνετε Δήμαρχος?!. Μια σειρά από «έξυπνα βήματα», θα σας βοηθήσει.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ:  Η δημοσκόπηση του ΣΕΦ.                                                  Είναι ένα είδος  διαδικτυακής δημοσκόπησης, που σε αυτή  δεν σε καλούν τηλεφωνικά (πχ τυχαίο δείγμα 1000 ατόμων ), αλλά τη βρίσκεις σε ΣΑΙΤ που γνωρίζεις ότι γίνεται εκεί(πχ  για τρεις ημέρες), ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ.

Γίνονται διάφορες, που «φυσικά»  αναιρεί η μια την άλλη.                                    Ο τελευταίος(πρώτος από το τέλος) γίνεται πρώτος και το αντίθετο.                   Ο κάθε «ΝΙΚΗΤΗΣ» την πρωτιά την  χρησιμοποιεί για να ΠΕΙΣΕΙ τον εαυτό του και τους ΑΛΛΟΥΣ ότι είναι ο πιο δυνατός.

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Σε μια διαδικτυακή δημοσκόπηση ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ υποψήφιος Δήμαρχος, αντιμέτωπος με ΕΝΝΕΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ τους έβγαλε όλους ΝΟΚΑΟΥΤ με μια κίνηση. ΈΛΑΒΕ 60% , οι άλλοι εννέα 27%(!!!!!!!!!),και ο κανένας 8%. ΔΗΛΑΔΗ  60+27+8=95% !!!. Που είναι το υπόλοιπο 5% ??!!. Την έκαναν σαλάτα…, αλλά την τάισαν. ΈΦΑΓΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ.

Πάντως, στην βελτιωμένη επόμενη δημοσκόπηση ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. Η ψηφοφορία ήταν με ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ τεσσάρων ημερών. Περιέργως, ο τελικός  αριθμός των ψηφισάντων (με τη λήξη της προθεσμίας-ημερομηνίας) ήταν 1000 άτομα!!!. Εδώ η θεωρία των πιθανοτήτων «σηκώνει ψηλά τα χέρια». ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΔΕΙ!?. Βολεύει… Έτσι και τα ποσοστά είναι έτοιμα χωρίς να χρειάζονται δύσκολες πράξεις. Η ΞΕΡΕΙΣ, Η ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.

ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΤΥΧΗ καλύτερα να παίξουν ΤΖΟΚΕΡ.

Δεν έχει σημασία αν γίνονται λάθη, ούτε ΑΝ Η ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΡΗ Η ΜΑΥΡΗ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.

Καβάδας  Σταμάτης

Υ.ΓΑκολουθούν τα επόμενα βήματα                    πρ. Δήμαρχος Αφάντου

0Shares