Scroll Top

Ποδοσφαιρική ημερίδα με προπονητες του Παναθηναικού από τον Σ.Π.Π.Δ

286757075_1981890932013835_5469207284705478238_n

Με αφορμή την παρουσία των προπονητών της ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κ. Μπέκα Βαγγέλη και Γερούλη Παναγιώτη στο νησί μας, για το προπονητικό Camp ποδοσφαίρου, που διοργανώνει η Ialysos Academy ,ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου διοργανώνει προπονητική ημερίδα και εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκάνησου ,διοργανώνει προπονητική ημερίδα με ομιλητές τους, κ. Μπέκα Βαγγέλη (Υπεύθυνος προγράμματος εκπαίδευσης ακαδημίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός)και Γερούλη Παναγιώτη (Προπονητή φυσικής κατάστασης ακαδημίας ΠΑΕ Παναθηναϊκός) με θέμα «Η ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΜΙΚΡΟΚΥΚΛΟ » Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Ιουνίου, στα γραφεία του συνδέσμου μας (Κορδιγκτώνος 42) και ώρα 10:00 π.μ. Η παρουσίαση αφορά όλους τους συναδέλφους ,και θα είναι χρήσιμη σε όποια ηλικιακή και αγωνιστική κατηγορία, απασχολούνται . Επιπλέον, μετά το πέρας της ημερίδας, θα υπάρξει ενημέρωση και θα δοθούν διευκρινήσεις για τα αναθεωρητικά σεμινάρια της Ε.Π.Ο. και τις τελευταίες εξελίξεις για τον κλάδο μας .

0Shares

Comments (2)

great post, very informative. I wonder why the other experts of this sector do not realize this. You should continue your writing. I am sure, you have a huge readers’ base already!

I am regular reader, how are you everybody? This article posted at this web site is truly pleasant.

Leave a comment