Scroll Top

Παραίτηση σοκ στον Α .Σ Ρόδος. Παραιτήθηκε ο γενικός αρχηγός

292976664_161855289698168_8397812834533302754_n

Παρελθόν από την ομάδα της Ρόδου αποτελεί ο μέχρι πρότινος γενικός αρχηγός Χρήστος Καλαιτζίδης. Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε διάσταση απόψεων αρχικά με τον προπονητή Νίκο Κουρμπανά και στην συνέχεια με την διοίκηση. Έτσι ο βετεράνος παίκτης της Ρόδου αποφάσισε ότι έπρεπε να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τον σύλλογο. Ο Καλαιτζίδης από την πρώτη μέρα που έμπλεξε με την Ρόδο πραγματικά έδινε και την ψυχή του για την ομάδα , αλλά κάποιοι πολλοί κοντινοί στον πρόεδρο του έβαζαν συνεχώς τρικλοποδιές.

Αυτή η κατάσταση δεν ήταν ανεκτή από τον Καλαιτζίδη με συνέπεια να δηλώσει την παραίτησή του. Σίγουρα μεγάλο το κενό που αφήνει και η αναπλήρωσή του θα γίνει ακόμα δυσκολότερη μιας και ο περίγυρος προς τον πρόεδρο παραμένει ο ίδιος και είναι ανασταλτικός παράγοντας για να έλθει κάποιος σοβαρός στον σύλλογο. Θα πρέπει να καταλάβουν άπαντες στην πράσινη ομάδα ότι η Ρόδος για να παραμείνει ζωντανή και να μην πέσουν στις περσινές λούμπες να αποφασίσουν να την αφήσουν ήσυχη με τις περιβόητες ιδέες τους και να λειτουργήσει ο σύλλογος με καθαρά ποδοσφαιρικά κριτήρια και χωρίς να επιβάλλουν τις απόψεις τους στον πρόεδρο .

Σίγουρα και αυτός έχει κάνει λάθη αλλά τουλάχιστον εφέτος τα έχει συμμαζέψει και έχει ξεκινήσει αρκετά καλά . Ευκαιρία είναι να ξηλώσει τους ξερόλες από δίπλα του σε όλα τα επίπεδα . Και γράφω γενικά και οχι ειδικά σε κάποιους . Αυτοί ξέρουν ποιοι είναι .

Υ.Γ Επίσημα η Ρόδος ακόμα επίσημη ανακοίνωση δεν εχει βγάλει προσπαθώντας να τον μεταπείσουν στην απόφαση του .

0Shares

Leave a comment