Scroll Top

ΠΑΕ Ρόδος . Και ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα . “Κούνησαν μαντήλι” ακόμα δυο παίκτες

FB-e1643536567730

Δεν θα το λέγαμε κεραυνός εν αιθρία σίγουρα. Σήμερα αποφάσισαν να αποχωρήσουν από τα ελάφια ακόμα δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τους Μίγγο και Αδαμάκη οι οποίοι μάζεψαν τα πράγματα τους και αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το νησί. Προστίθενται στην προηγούμενη αποχώρηση του τερματοφύλακα Θεοδωράκη που και αυτός έφυγε μιας και όπως δήλωσε η αξιοπρέπεια είναι μεγαλύτερη από το οικονομικό χρέος που του έχει η ομάδα. Είχε τσακωθεί με τον μεγαλομέτοχο πριν μερικές ημέρες κάτι που ήταν και η σταγόνα που υπήρχε τελευταία στο ποτήρι.

Σε αυτήν την κατάσταση που προκαλεί δυσφορία σε όσους αγαπάνε ακόμα  αυτόν τον σύλλογο ο μεγαλομέτοχος παραμένει αλώβητος και κυριολεκτικά στο δικό του κόσμο. Μάλιστα δε διατυμπανίζει δεξιά και αριστερά ότι για αυτήν την κατάντια ο μόνος που δεν φταίει είναι ο ίδιος αλλά φταίνε όλοι οι άλλοι. Πραγματικά έχει ξεπεράσει κάθε γραφικότητα και χρήζει άμεσης στήριξης σε άλλο επίπεδο. Το μόνο που απομένει είναι η Ρόδος να υποβιβαστεί αξιοπρεπώς διότι στο τέλος αν συνεχιστούν οι αποχωρήσεις που δημιουργούνται από το γεγονός ότι οι παίκτες οι οποίοι είναι επαγγελματίες παραμένουν απλήρωτοι στο μεγαλύτερο μέρος των όσων τους οφείλονται,  να πηγαίνει να αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια με λιγότερους από 11 ποδοσφαιριστές. Είναι άδικο η ομάδα να βρίσκεται στα χέρια ανθρώπου που δεν θέλει; δεν μπορεί; δεν έχει λεφτά να την στηρίξει; Κανείς αλήθεια δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του και να καταλάβει πραγματικά τη αναζητά από την δική του παρουσία στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Το καλύτερο που μπορεί να πράξει είναι να πληρώσεις τις υποχρεώσεις που δημιούργησε και να μας αδειάζει την γωνιά ώστε την επόμενη χρονιά να  βρεθούν άξιοι αντικαταστάτες του , διότι ουδείς αναντικατάστατος και ιδιαίτερα στην περίπτωση του και ανικανότητας ποδοσφαιρικής.

Η Ρόδος πρέπει να υπάρχει και στην Γ ΕΘΝΙΚΉ διότι οι επόμενοι που θα θελήσουν να την αναλάβουν να μην βρουν καμένη γη. Γιατί αυτό άφησε τελικά . Γέμισε την καρδάρα με το γάλα και της έδωσε μια κλωτσιά και την έχυσε . Κάτι που δυστυχώς είναι σύνηθες φαινόμενο για εκείνον τα τελευταία 50 χρόνια . Η επόμενη ημέρα της Ρόδου πρέπει να την βρει με την ελπίδα η οποία δεν χάθηκε αλλά με άλλους ανθρώπους .

Πρέπει να ξηλωθούν και τα πλακάκια από εκεί για να φύγει η αρνητική ενέργεια στην οποία την έχει θέσει μέσα στο 2022.

Χάτε καλό ταξίδι και γρήγορα ασχολήσου με άλλα αθλήματα . Υπάρχουν πολλά όπως το μπιλιάρδο, το μπάντμιντον ή ακόμα και το τάβλι. Καλύτερα να ξεκουραστείς μετά από τόσο μυαλό που χρησιμοποίησες για να καταστρέψεις ένα ποδοσφαιρικό σύλλογο.

0Shares

Comments (2)

Normally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to take a look at and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite great article.

Great delivery. Great arguments. Keep up the good work.

Leave a comment