Scroll Top

Ο Tom Hanks και η σύζυγος του Rita Wilson στα Πηγάδια Καρπάθου!

margarita

Αναστατώθηκε ευχάριστα χθες βράδυ, Παρασκευή 25 Αυγούστου, το κεντρικό λιμάνι της Καρπάθου αφού ανάμεσα στον κόσμο που ήταν εκεί, αρκετοί παρατηρητικοί διέκριναν και ξεχώρισαν τον διάσημο ηθοποιό Tom Hanks και τη σύζυγό του, ελληνικής καταγωγής, Rita Wilson, να περπατούν με τα δυο σκυλιά τους και να κάνουν ήσυχα τη βόλτα τους!

O Tom Hanks φωτογραφήθηκε με τα εγγόνια του δημάρχου Καρπάθου Γιάννη Νισύριου! φωτογραφία Δημήτρης Νισύριος
φωτογραφία Πωλ Βιττωρούλης

Το διάσημο ζευγάρι έφτασε με το ιδιωτικό σκάφος τους, το πασίγνωστο γνωστό γιοτ MARGARITA και έδεσε μέσα στο λιμάνι των Πηγαδίων. Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη τους στο νησί.

φωτογραφία Πωλ Βιττωρούλης

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το όνομα του σκάφους, MARGARITA, δόθηκε σύμφωνα με την εφημερίδα dailymail από τη σύζυγο του Tom, η οποία γεννήθηκε Margarita Ibrahimoff από Ελληνίδα μητέρα και Βούλγαρο πατέρα.

Μαζί με φίλους που τους συνοδεύουν  και τα δυο όμορφα σκυλιά τους περπάτησαν στον παραλιάκο δρόμο και στη συνέχεια δείπνησαν στο εστιατόριο με ψάρια και θαλασσινά ΚΥΜΑ, ιδιοκτησίας του κ. Νίκου Λοϊζου ο οποίος και έγραψε στο facebook:

“Σήμερα είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε στο εστιατόριο μας τον μεγαλύτερο ηθοποιό του Χόλιγουντ κύριο 

Tom Hanks ευχαριστούμε που ήρθατε στο εστιατόριό μας και ελπίζουμε να δειπνήσετε ξανά μαζί μας”.

Δείτε το video στο εστιατόριο Κύμα:

https://www.facebook.com/NikosLoizos.gr/videos/2235744383302947

Ο Tom Hanks άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στους θαρραλέους που τον αναγνώρισαν και τον προσέγγισαν με την απλότητα και την ευγένεια. Ο σπουδαίος επισκέπτης της Καρπάθου αυτή την ώρα, Σάββατο 09.00, παραμένει με το σκάφος του στο λιμάνι του νησιού.

φωτογραφία Πωλ Βιττωρούλης

Ο Τομ Χανκς είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Στην καριέρα του, αναφέρεται φιλμογραφία με διάρκεια περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο εμβληματικές ταινίες όλων των εποχών.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του Χανκς ήρθε το 1984, όταν πρωταγωνίστησε στην κωμική επιτυχία «Splash» μαζί με τον Ντάριλ Χάνα. Από εκεί, συνέχισε να πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από επιτυχημένες ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των “Big”, “A League of Their Own” και “Forrest Gump”, που του χάρισε το δεύτερο Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

φωτογραφία Πωλ Βιττωρούλης

Ο Χανκς έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνών, διασημοτήτων και ανθρώπων με επιρροή, συμπεριλαμβανομένων διάσημων σκηνοθετών όπως ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Ρόμπερτ Ζεμέκις και ο Ρον Χάουαρντ. Έχει επίσης συνεργαστεί με πολλούς από τους σημαντικότερους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Meryl Streep, Denzel Washington, Holland Taylor και Meg Ryan, μεταξύ άλλων.

Αλλά η επιρροή του Χανκς εκτείνεται πέρα από τον κόσμο της ψυχαγωγίας. Είναι παθιασμένος υπέρμαχος της ευημερίας των ζώων και έχει συνεργαστεί με μια σειρά μη κερδοσκοπικών οργανώσεων για τα ζώα για να βοηθήσει στην προώθηση των σκοπών τους. Είναι περήφανος ιδιοκτήτης κατοικιδίων και έχει χρησιμοποιήσει τις δυνατότητες του για να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη σημασία της διάσωσης και της υιοθεσίας των ζώων.

Έχει χρησιμοποιήσει την ιδιότητά του ως διασημότητας για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση για θέματα όπως η κλιματική αλλαγή, ο έλεγχος των όπλων και τα δικαιώματα LGBTQ+, μεταξύ άλλων. Είναι πρεσβευτής της UNICEF και έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες για να υποστηρίξει το έργο του οργανισμού για τη βελτίωση της ζωής των παιδιών σε όλο τον κόσμο.

φωτογραφία Πωλ Βιττωρούλης

Οι διακρίσεις του Χανκς περιλαμβάνουν δύο Όσκαρ από έξι υποψηφιότητες. Ο Χανκς έχει επίσης κερδίσει επτά Primetime Emmy Awards για τη δουλειά του ως παραγωγός διαφόρων περιορισμένων σειρών και τηλεοπτικών ταινιών, συμπεριλαμβανομένων των From the Earth to the Moon, Band of Brothers, John Adams και The Pacific. Το 2013, έλαβε υποψηφιότητα για το βραβείο Tony για τον καλύτερο ηθοποιό σε θεατρικό έργο για την ερμηνεία του στο Lucky Guy της Nora Ephron. Έχει λάβει το AFI Life Achievement Award το 2002. Έλαβε το Βραβείο Stanley Kubrick Britannia για την αριστεία στον κινηματογράφο από τη Βρετανική Ακαδημία Κινηματογράφου και Τηλεόρασης το 2004. Το 2014 τιμήθηκε με το Κέντρο Κένεντι και το 2016 έλαβε Προεδρικό Μετάλλιο Ελευθερίας από τον Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και τη Γαλλική Λεγεώνα της Τιμής. Το 2020 έλαβε τη Χρυσή Σφαίρα Cecil B. DeMille.

Ο Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον παντρεύτηκαν το 1988. Έχουν δύο γιους, τον Τσεστ και τον Τρούμαν. Η σύζυγος του Wilson έχει δύο θετά παιδιά, τον Colin Hanks και την Elizabeth Hanks και τρία εγγόνια.

26.8.2023

Καρπαθιακά Νέα

0Shares