Scroll Top

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των αιρετών μελών της Οικονομικής Επιτροπής στοv Δήμο Χάλκης

χαλκη

Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δημαιρεσίες στο δήμο Χάλκης . Αναλυτικά.

Ολοκληρώθηκαν οι δημαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και των αιρετών μελών της Οικονομικής Επιτροπής στοv Δήμο Χάλκης.

Μετά το πέρας των διαδικασιών, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Δημήτρης Φραγκάκης αναδείχθηκε ομόφωνα ξανά Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, ο σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Λάμπρος Μαρκάκης εκλέχθηκε Αντιπρόεδρος και ο δημοτικός σύμβουλος κ. Ιωάννης Χειμωνεττος , Γραμματέας.

​Στη συνέχεια διεξήχθη η ψηφοφορία για τα 4 αιρετά μέλη της Οικονομικής Επιτροπής, από όπου αναδείχθηκαν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι
Κ. Αγγελική Βογιατζόγλου, κ. Δημήτριος Φραγκάκης ,κ. Ιωάννης Χειμωνεττος και κ. Μιχάλης Σταματιαδης.

Οι παραπάνω μαζί με τον Δήμαρχο κ. Φραγκάκη Ευάγγελο ως Πρόεδρο και τους Αντιδημάρχους κ.Διοσμακη Σπυριδη και κ. Βασίλειο Ρουσσακη απαρτίζουν την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Χάλκης.

0Shares

Comments (1)

I all the time used to read article in news papers but now as I am a user of web thus from now I am using net for posts, thanks to web.

Leave a comment