Scroll Top

Οδεύει για πρωτοδικείο ο ΑΣ Ρόδος !

8bef68ba085d418f8afd34b7b1fcdb38

Δεν είναι καλά τα νέα που έρχονται από το στρατόπεδο του ΑΣ Ρόδος. Το πρωτάθλημα τελείωσε με τον χειρότερο τρόπο και μπόλικο άγχος , οχι τόσο για την χασούρα της ανόδου αλλά από το γεγονός ότι τις τελευταίες αγωνιστικές πάλεψε για την παραμονή της ελέω κακής αγωνιστικής παρουσίας. όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν . Τώρα πρέπει η Ρόδος να περάσει στην επόμενη ημέρα . Η οποία είναι υπερβολικά δύσκολη. Τα τελευταία χρόνια είχε στο διοικητικό τιμόνι τον Τώνη Μαρτίνη ο οποίος πέταξε πολλά λεφτά στον κάλαθο των σκουπιδιών μιας και θέλησε να κάνει one man show .

Σε πρωταθλήματα από το 2018 στην Γ εθνική στην συνέχεια στην Super League 2 και ξανά στην Γ εθνική. Τα λάθη συνεχή και επαναλαμβανόμενα δυστυχώς. Και αυτό οφειλόταν στο ότι δεν άκουγε κανέναν είχε άθλιες σχέσεις με όλο τον ποδοσφαιρικό οργανισμό της Ελλάδας , ήταν υπερόπτης , εγωιστής και πάνω από όλα ποδοσφαιρικά άσχετος.

Αυτά βέβαια θα μπορούσαν να είχαν άλλη τροπή αν έβαζε δίπλα του ποδοσφαιρικούς τεχνοκράτες , γνώστες του αθλήματος και ανθρώπους να αγαπούν αυτό που κάνουν. Κάποια στιγμή προσπάθησε να προχωρήσει σε κάποια λογική κίνηση αλλά το εγώ του είναι μεγαλύτερο από το εμείς με συνέπεια να καταστρέψει ότι είχε βάλει σαν στόχο στο μυαλό του. Αυτά όλα τα έχει ήδη γράψει η ιστορία . Το θέμα είναι τι γίνετε από εδώ και πέρα . Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα για τα ελάφια . Αυτή η ημέρα θα είναι δύσκολη . ήδη μέσα από δηλώσεις του ο πρόεδρος έχει τονίσει ότι τελειώνει – θεωρητικά από την ομάδα και θα πάψει να ασχολείται μαζί της . Από την μια δεν το λες και κακή είδηση αυτό για τους λόγους που όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα γνωρίζει. Από την άλλη έχει δημιουργήσει στρατιά χρεών τα οποία θα πρέπει να τακτοποιήσει αν και αυτό το ενδεχόμενο αν παίζαμε στοίχημα θα έδινε 1.01. Δηλαδή να τα αφήσει όλα και να φύγει. Συνάμα μια τέτοια περίπτωση θα ήταν καταστροφική για τον σύλλογο και για το έμβλημά της, διότι θα είναι τροχοπέδη σε μια ενδεχόμενη ανάληψη της διοίκησης από κάποιον άλλο ενδιαφερόμενο. Το ερώτημα είναι υπάρχει κάποιος που μπορεί να ενδιαφερθεί; Φυσικά και μπορεί να βρεθεί όχι όμως στην περίπτωση που θα πρέπει να καλύψει τα χρέη που έχουν δημιουργηθεί.

Απλά να υπενθυμίσουμε οτι όταν πήρε την ομάδα ο νυν πρόεδρος τα χρέη της ηταν μόλις 2.000 ευρώ και τώρα ξεκινούν από 80.000 στην FIFA – UEFA, συν τα όποια εμφανιστούν από την ΠΑΕ Ρόδος στην Sl2.

Λυση πρωτοδικείο;

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο μυαλό του Μαρτίνη είναι η παράδοση της ομάδας στο πρωτοδικείο. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί αν μετα την υποχρεωτική Γενική Συνέλευση δεν έβγαινε λευκός καπνός . Αρα πρώτα πρέπει να γίνει η Γ.Σ. και μετα να δούμε ποια θα είναι η συνέχεια . Όλα τα παραπάνω έχουν έναν κοινό παρανομαστεί την πληρωμή των χρεών που έχει δημιουργήσει να αποπληρωθεί. Αλλιώς τα ελάφια θα μπουν σε τέλμα και το μέλλον τους θα είναι ζοφερό. Υπάρχει και το άλλο ενδεχόμενο να τον δούμε να μπαίνει ξανά στην διαδικασία να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις περι πρωταθλητισμού που έχουν καταντήσει γραφικές και η ομάδα να μένει υποχείριο στις ορέξεις ενώς ανθρώπου που θα την έχει απλά για να …παίζει. Ξοδεύοντας λεφτά από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Απρίλιο και μετα μία από τα ίδια.

Αυτό φυσικά δεν αποτελεί λύση …αλλά διάλυση. Το ζήτημα είναι να μπει νέο αίμα στην διοίκηση να πάρουν όλοι μαζί το κόστος αυτοί που θελήσουν να βγουν μπροστά και να λειτουργήσει ο οργανισμός που λέγεται Ρόδος σε σοβαρό πλαίσιο και οχι μπακαλίστικα . Μπορεί να συμβεί και αυτό. Φτάνει βέβαια να το θέλουν οι πολλοί .

Ολα στο φως λοιπόν στην Γ.Σ. του ΑΣ Ρόδος και ο θεός βοηθός.

0Shares