Scroll Top

Ξεκάθαρα στα χέρια Αυγενάκη η αναδιάρθρωση στο ποδόσφαιρο. Τι αποφάσισαν στην Ε.Ε. της ΕΠΟ

aygenakis

Με ψήφους 13 ΝΑΙ λοιπόν στην αναδιάρθρωση και στην δημιουργία νέας Β’ Εθνικής κατηγορίας των δυο ομίλων Βορρά και Νότου, 2 λευκά και ένα ΟΧΙ η Εκτελεστική Επιτροπή ψήφισε (και) την δεύτερη αυτή πρόταση σήμερα της ΕΠΟ, έχοντας έτσι δηλαδή τα απαιτούμενα 3/4 που προέβλεπε η νομοθετική ρύθμιση του  Υφυπουργού Αθλητισμού…

Διαβάστε τις δύο προτάσεις που τέθηκαν προς συζήτηση για την Super League 2 και την Football League.

Δύο προτάσεις έπεσαν λοιπόν στο τραπέζι της Εκτελεστικής Επιτροπής για το ζήτημα της αναδιάρθρωσης σε ό,τι αφορά την Super League 2 και την Football League.

Ειδικότερα οι προτάσεις που τέθηκαν προς ψήφιση ήταν:

α) Super League 2 με 18 ομάδες και Football League με 16, κάτι που συγκέντρωσε 13 «ναι».

β) SL2 με δύο ομίλους (Βορράς-Νότος) και να σταλεί αίτημα στον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να καταργηθεί η FL. Για την συγκεκριμένη πρόταση υπήρξαν 13 ναι, 2 όχι και 1 λευκό.

H συνεδρίαση βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό. Βρισκόμαστε εν αναμονή για την επίσημη απόφαση σε Super League 2 και Football League.

Όλα δείχνουν πλέον πως οδεύουμε ολοταχώς προς την νέα Β’ Εθνική κατηγορία των δυο ομίλων Βορρά και Νότου, κάτι που εδω και πέντε μήνες γράφει και υποστηρίζει σχεδόν καθημερινά το Sportstonoto.gr…!!!

Κανονικά μέχρι την Παρασκευή ο Λευτέρης Αυγενάκης και η Κυβέρνηση πρέπει να το έχουν λήξει το θέμα με νομοθετική ρύθμιση!

0Shares

Comments (1)

Wow, amazing weblog format! How lengthy have you ever been running a blog for?
you make blogging look easy. The overall glance of your website is fantastic, as well as the content!
You can see similar here ecommerce

Leave a comment