Scroll Top

Μιλά με Γιάννη Χατζηνικολάου η Ρόδος. Δυνατά ονόματα θα τον πλαισιώσουν από το νησί

xatzi

Πολύ κοντά στην ανακοίνωση προπονητή αλλά και τεχνικού νέου επιτελείου βρίσκεται η Ρόδος. Στο νησί βρίσκεται ο Γιάννης Χατζηνικολάου ο οποίος είχε συζητήσεις με την διοίκηση των ελαφιών για το ενδεχόμενο συνεργασίας . Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκονται σε καλό σημείο οι συζητήσεις και η πρόσληψη του θεωρείται από κύκλους προσκείμενους στην ομάδα κάτι παραπάνω από πιθανή. Μαζί του το ενδεχόμενο να είναι ο Σάκης Τερζής σαν αναλυτής παίζει πολύ. Ακόμα η έκπληξη θα είναι να έχει συνεργάτη τ0υ ένα παιδί που έχει δώσει ψυχή και σώμα για την Ρόδο και ο λόγος είναι για τον Κώστα Πάττα. Οι δυο άνδρες γνωρίζονται από την κοινή τους θητεία σαν ποδοσφαιριστές στον ΠΑΣ Γιάννενα. όσον αφορά το θέμα του γυμναστή θα είναι από την Ρόδο νέος και ταλαντούχος. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Έκλεισε και επίσημα

Ο Χατζηνικολάου έχει εργαστεί κατά σειρά σε Άγιο Νικόλαο (2001-2003), ΟΦΗ
(2004-05 και 2010), Ιωνικό Νίκαιας (2007), Αιγάλεω (2007-08 και 2009-10),
Πλατανιά Χανίων (2012 και 2018), Ηρακλή (2013), Άρη Θεσσαλονίκης
(2013), Πανθρακικό (2016) και Εργοτέλη (2016). ενώ τα τελευταία δυο χρόνια
ήταν εκπαιδευτής προπονητών της ΕΠΟ. Είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κατέχει
δίπλωμα UEFA PRO από το 2009.

0Shares

Comments (3)

I am curious to find out what blog system you have been utilizing? I’m experiencing some minor security problems with my latest website and I would like to find something more safeguarded. Do you have any solutions?

Very quickly this website will be famous among all blogging people, due to it’s pleasant articles

I simply could not leave your site prior to suggesting that I really enjoyed the standard information a person supply in your visitors? Is going to be back incessantly in order to check up on new posts

Leave a comment