Scroll Top

Μια γνήσια ροδίτισσα νομική σύμβουλος στο Μαξίμου δίπλα στον πρωθυπουργό

1231668_193632274148773_1481514037_n

Η Φαίδρα Τσαλαχούρη με καταγωγή από την Ρόδο όπου παππούς ήταν ο ιδιοκτήτης του Ικαρου διορίσθηκε νομική σύμβουλος στο γραφείο του πρωθυπουργού στο Μαξίμου. Ηκ. Τσαλαχούρη στην προσωπική της σελίδα έγραψε.

Φίλοι μου με μεγάλη συγκίνηση και χαρά σας ανακοινώνω την τοποθέτηση μου ως Νομικής Συμβούλου στο Γραφείο Πρωθυπουργού, στη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι πολύ λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Υπουργό παρά τω Πρωθυπουργω Γιάννη Μπρατακο!!! Ο διορισμός μου αυτός έδειξε ότι αναγνωρίστηκε και δικαιώθηκε ο αγώνας μου, ο οποίος έγινε με απλότητα, ειλικρίνεια, απόλυτη αξιοπρέπεια και τιμιότητα, βάζοντας μπροστά το έργο της κυβέρνησης και όχι τον εαυτό μου.

Κρατώ τα λόγια μιας σπουδαίας δικηγόρου της Αθήνας η οποία μου είπε: “Αφού διορίστηκες εσύ σε αυτή τη θέση, ανακτω και πάλι τις ελπίδες μου για αξιοκρατία στη χώρα”!

Φίλοι μου εννοείται ότι θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να προχωρήσει το κυβερνητικό έργο πάντα προς το συμφέρον της κοινωνιας!!! Ευχαριστώ και πάλι τους 4.300 ανθρώπους που με ψήφισαν στις εκλογές της 21ης Μαϊου 2023.

0Shares