Scroll Top

Μηνύσεις μεταξύ τους αντάλλαξαν ομπρελάδες και επιχειρηματίας στην κεντρική παραλία Ρόδου. Νέο επεισόδιο με απρόβλεπτη κατάληξη.

109983729_4156818681056927_7572644706140339420_n

Ακόμα ένα νέο επεισόδιο εξελίχθηκε σήμερα το μεσημέρι στην κεντρική παραλία της Ροδου. Αυτή την φορά κλήθηκε η αστυνομία μετά από καταγγελία επιχειρηματία ότι οι ομπρελάδες δεν είχαν στα χέρια τους την άδεια για να λειτουργήσουν κανονικά. όμως τα πάντα ξεκίνησαν από χθες  Παρασκευή όταν οι ομπρελάδες έκαναν μήνυση στον επιχειρηματία ότι κακώς είχε τοποθετήσει ομπρέλες και λειτούργησαν  επίσης  χωρίς την σχετική άδεια. Έτσι ο συγκεκριμένος οδηγήθηκε στο τμήμα για να περάσει αυτόφωρο.

Σήμερα ήταν η σειρά του να ζητήσει την νομιμότητα με συνέπεια να οδηγηθούν στο τμήμα η διαχειρίστρια  της εταιρίας στο αστυνομικό τμήμα για να δώσεις εξηγήσεις και να αποδείξει ότι κατέχουν οι ομπρελάδες την σχετική τυπική άδεια λειτουργίας.

Η ουσία είναι ότι ούτε  στην πρώτη άλλα ούτε στην δεύτερη περίπτωση υπάρχει η σχετική άδεια γιατί ναι μεν έχει γίνει ο πλειοδοτικός διαγωνισμός αλλά την τελική άδεια σε όλους την παρέχει η Κτηματική Εταιρία  του Δημοσίου η οποία όμως μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει τίποτα. Δηλαδή οικογένειες και επιχειρήσεις κρέμονται κυριολεκτικά από την καλή διάθεση ενός υπαλλήλου πότε θα βρει καιρό  για να υπογράψει την σχετική άδεια και να λειτουργήσουν όλα κανονικά . Στην Ελλάδα έτσι λειτουργεί το δημόσιο και πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη υπομονή .

Αλλά όταν τα οικονομικά προβλήματα ταλανίζουν τους πολίτες όλα αυτά θα έπρεπε να γίνονται με συνοπτικές διαδικασίες για να μπορέσουν άπαντες να λειτουργούν νόμιμα και να εξασφαλίζουν τα προς το ζην  των οικογενειών τους.  Σίγουρα στην συγκεκριμένη περίπτωση θα πρέπει όλοι να δουν την υπόθεση ποιο διαλλακτικά για να δουλέψει ο καθένας σε αυτό που του αναλογεί νόμιμα

0Shares

Leave a comment