Scroll Top

Με την Κ16 η Ρόδος στα Μέγαρα. Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει, υπάρχει προβληματισμός.

436410028_7617450244944916_1877693215544227559_n

Η δήλωση του Γιάννη Κάππου στην επίσημη σελίδα της ομάδας των ακαδημιών στα σόσιαλ δείχνει ότι τα παιδιά από την Κ 16 θα είναι αυτά που θα αναλάβουν το βάρος στο παιχνίδι της Ρόδου με τον Βύζαντα Μεγάρων. Αναλυτικά.

“Ως υπεύθυνος της ακαδημίας μας , ως γονέας που το παιδί μου έπαιξε στη Ρόδο, ως απλός φίλαθλος του ΑΣ Ρόδος, του μεγαλύτερου ποδοσφαιρικού συλλόγου στο νησί μας, βρισκόμενος σήμερα στα γραφεία της Ακαδημίας μας και μιλώντας με τους αθλητές μας,θέλω να εκφράσω την απεριόριστη εμπιστοσύνη μου , και πόσο σημαντικό είναι να εμψυχώσουμε τα παιδιά της Κ16 μας, που θα εκπροσωπήσουν τον σύλλογό μας , την ομάδα μας , στο παιχνίδι της Κυριακής (14/04 ,14:30) κόντρα στο Βύζαντα Μεγάρων, εκτός έδρας, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό γιατί πιστεύω σε αυτά τα παιδιά και τις δυνατότητές τους, να παίξουν για το έμβλημα και την πράσινη φανέλα …. Σας πίστευα και σας πιστεύω ελάφια μας …. Ένα νησί, μια ομάδα, ένα brand name …… γιατί ελάφι γεννιέσαι δεν γίνεσαι…”

Πάντως ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια διευκρίνηση από την ομάδα γιατί αποφάσισε η διοίκηση να στείλει τους μικρούς σε αυτήν την μάχη. Τι συνέβη με τους ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας ; Έφυγαν; Εκδιώχθηκαν; Ή αποφάσισαν να μην κατέβουν στο παιχνίδι κάνοντας απεργία λόγω οφειλών. . Υπάρχει προβληματισμός διότι με βάση το πρόγραμμα των ελαφιών μπορούν να μπουν σε περιπέτειες . Πάντως αν οι παίκτες αποφάσισαν να μην κατέβουν μιλάμε για την απόλυτη προδοσία. Καμία ανακοίνωση επίσημη μέχρι αυτήν την ώρα .Όλα κινούνται στο σκοτάδι κάτι που δείχνει οτι η επόμενη ημέρα θα είναι πάρα πολύ δύσκολη . Μπορεί να υπάρχουν οικονομικά προβλήματα αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η φετινή προσπάθεια θα πρέπει να πεταχτεί στα σκουπίδια. Το πισωγύρισμα δεν αποτελεί λύση αλλά διάλυση.

0Shares