Scroll Top

Με Παναγιώτη Καρίκη συνεχίζει στην Α κατηγορία ο Αστέρας Μασσάρων

438146141_2052195498515049_7980313722502026526_n

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή μας, Παναγιώτη Καρίκη. Θα συνεχίσουμε μαζί με στόχο την όσο καλύτερη δυνατή παρουσία της ομάδας μας στην Α’ Κατηγορία, με το ήθος, τις αξίες και τις αρχές που ορίσαμε από την πρώτη στιγμή της επαφής μας με τον προπονητή μας, με τον οποίο υπάρχει κοινή σκέψη και βούληση. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που συνεχίζουμε μαζί.

Ο Παναγιώτης Καρίκης είναι ο άνθρωπος ο οποίος πίστεψε στο πλάνο μας και εμείς με την σειρά μας πιστέψαμε ότι μπορεί να το υλοποιήσει επαναφέροντας την ομάδα μας στην Α’ Κατηγορία την απερχόμενη ποδοσφαιρική περίοδο. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι που συνεχίζουμε μαζί, γεγονός το οποίο ήταν θέλημα και κοινή άποψη όλων των μελών του νεανικού μας ΔΣ.

Στον προπονητή μας ευχόμαστε υγεία και δύναμη σωματική και πνευματική στο ακόμη δυσκολότερο έργο που θα έχει την νέα χρονιά. Με την σειρά μας θα είμαστε δίπλα του ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να δουλέψουμε και να μοχθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με εκτίμηση,
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστέρα Μασάρων. 

0Shares