Scroll Top

Μήνυση του δημάρχου Ρόδου στον Στέφανο Χίο για συκοφαντική δυσφήμιση

antonis kampourakis.jpg

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση αναμένεται να καταθέσει ο δήμαρχος Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης, στον Στέφανο Χίο. Καταγγέλλει «ψευδή και κατάπτυστα δημοσιεύματα, τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του».

Mήνυση για τα αδικήματα της κατ’ επάγγελμα εκβιάσεως και της συκοφαντικής δυσφήμισης σε βάρος του εκδότης της εφημερίδας «Μακελειό», Στέφανου Χίου, αναμένεται να καταθέσει ο δήμαρχος ΡόδουΑντώνης Καμπουράκης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο οποίος εκπροσωπεί τον δήμαρχο Ρόδου, σήμερα αναμένεται να υποβληθεί «μήνυση για τα αδικήματα της κατ’ επάγγελμα εκβιάσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως κατά του ιδιοκτήτου και εκδότου της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ και διαχειριστή του site makeleio.gr Στέφανου Χίου».

Η μήνυση θα κατατεθεί με αφορμή «όλα τα ψευδή και κατάπτυστα δημοσιεύματα, τα οποία θίγουν την τιμή και την υπόληψή του, τόσο αναφορικά με τον τρόπο που ασκεί το λειτούργημα του δημάρχου Ρόδου, όσο και για ό,τι αφορά την ιδιωτική και οικογενειακή του ζωή». 

Η μήνυση αναμένεται να κατατεθεί «τόσο εις βάρος του Στέφανου Χίου, όσο και κατά όλων των συνεργατών του αλλά και οιουδήποτε άλλου φυσικού πρόσωπου, τα στοιχεία του οποίου αναφέρονται και συμμετέχουν στα ως άνω εγκλήματα σε βάρος του κου Καμπουράκη, αλλά και εις βάρος όλων όσων τα ονοματεπώνυμά τους εμπλέκονται στα ως άνω δημοσιεύματα». 

reader.gr

0Shares