Scroll Top

Κρόος : «Είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA»

960-1-768x496

Ο Γερμανός άσος της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε έξω από τα… δόντια κατά των UEFA και FIFA.

Το ενδεχόμενο ίδρυσης του European Premier League, έχει κάνει αρκετούς ποδοσφαιριστές των μεγάλων ομάδων να εκνευριστούν. Συγκεκριμένα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους με αυτή την ιδεά και ο Τόνι Κρόος έκανε ένα πρωτοφανή ξέσπασμα.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε πως οι UEFA και FIFA δεν νοιάζονται για τις ομάδες και τα μέλη τους, με αποτέλεσμα να γινόνται… μαριονέτες τους. Ακόμα, τόνισε πως τα πιο μικρά κλαμπ θα μείνουν αρκετά πίσω και ότι το οικονομικό όφελος είναι πάνω από όλα πλέον.

Αναλυτικά είπε: «Στο τέλος της ημέρας όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε μαριονέτες της FIFA και της UEFA. Διοργανώσεις όπως το Nations League ή η ίδρυση του European Premier League, σχεδιάζονται για να απορροφήσουν τα πάντα οικονομικά, και φυσικά να απορροφήσουν τα πάντα από κάθε παίκτη.

Τέτοιες διοργανώσεις είναι σίγουρα συναρπαστικοί όσον αφορά τον αθλητισμό. Ωστόσο, εάν οι κορυφαίοι σύλλογοι ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον μόνο στο European Premier League, οι μικρότερες ομάδες θα εξαφανιστούν. Καλύτερα ας μείνουμε σε αυτά που έχουμε τώρα. Εχουν ήδη «κορυφαία» προϊόντα..»

tovima.gr

0Shares

Leave a comment