Scroll Top

Κακιά Σκάλα Ρόδου “Όλοι οι τοπικοί άρχοντες γνωρίζετε το πρόβλημα αλλά διατηρείτε περιέργως σιγή ιχθύος…”

40586121_1101716263310795_2038676282257965056_n
Αν το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) να μην χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στην ομάδα μας για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκ 2 της περιόδου 2021-2022 είναι ένα εκούσιο λάθος, θα μιλάμε για μία σκανδαλώδη απόφαση που κινείται μεταξύ του παραλογισμού και κυρίως του δόλου…
Να σημειώσουμε ότι η ομάδα μας δεν ενημερώθηκε ουδέποτε εγκαίρως ώστε να το θεραπεύσει σε εύλογο χρονικό διάστημα!
Μία ομάδα που έχει καταβάλει εγκαίρως τα 150.000€ που απαιτούνταν για την εγγυητική και είναι ίσως η μοναδική ομάδα στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα που έλαβε εγγυητική χωρίς ημερομηνία λήξεως!
Μια ομάδα που έκανε πράξη τις επιταγές του νέου νόμου αυξάνοντας εγκαίρως και με το παραπάνω το μετοχικό της κεφαλαίο στις 420.000€!
Μία ομάδα που έχει πληρώσει τις περσινές υποχρεώσεις της ειδάλλως όπως είναι εύλογα κατανοητό με τις επιταγές του νέου νόμου δεν θα μπορούσε να δηλώσει καν συμμετοχή!
Η μεγαλύτερη και λαοφιλέστερη ομάδα του Αιγαίου, βρίσκεται αυτή την στιγμή απέναντι σε μία σκανδαλώδη και ακραία άδικη απόφαση που από πίσω της κρύβονται προσωπικές κόντρες και εκδικητικά αντίποινα, που όμως δεν αφορούν διόλου την ομάδα μας, η οποία «πληρώνει το μάρμαρο», ούσα το θύμα της όλης υπόθεσης…
Μία ομάδα που συντηρεί οικονομικά πάνω από πενήντα οικογένειες…
Μία ομάδα που το όνομα της διαφημίζει παντού ολόκληρο το νησί!
Μία ομάδα με χιλιάδες κόσμο (το έχει αποδείξει πολλάκις) που την λατρεύει, την αγαπάει ανιδιοτελώς, που έχει ζήσει μαζί της χαρές και λύπες…
Όλοι οι τοπικοί άρχοντες γνωρίζετε το πρόβλημα αλλά διατηρείτε περιέργως σιγή ιχθύος…
Εμείς, ο κόσμος αυτής της ομάδας, μετράμε τώρα αυτούς που είναι δίπλα μας αλλά όχι στα λόγια, αυτούς που αγωνιούν μαζί μας, αυτούς που έμπρακτα προσπαθούν και θα προσπαθήσουν να διορθώσουν μια κατάφορη αδικία για την ομάδα και την ένδοξη ιστορία της!
Εμείς λοιπόν, ο κόσμος αυτής της ομάδας, δηλώνουμε υπεύθυνα ότι σε αυτούς τους ανθρώπους που θα τηρήσουν τα προαναφερθέντα θα είμαστε για πάντα δίπλα τους!
Γιατί εμείς δεν ξεχνάμε και το έχουμε αποδείξει!
Και τώρα σας μετράμε έναν προς έναν!
Ζητάμε, για να μην πούμε απαιτούμε, την έμπρακτη στήριξη σας ΣΉΜΕΡΑ, ΤΏΡΑ!
Σ.Φ.Ρ. «ΚΑΚΙΆ ΣΚΆΛΑ»
0Shares

Comments (4)

Jak para powinna sobie poradzić, gdy dowie się, że ich współmałżonek zdradza? Warto omówić kwestię tego, czy mąż powinien wybaczyć żonie zdradę.

Czy jest jakiś sposób na odzyskanie usuniętej historii połączeń? Osoby posiadające kopię zapasową w chmurze mogą użyć tych plików kopii zapasowych do przywrócenia zapisów połączeń telefonicznych. https://www.mycellspy.com/pl/tutorials/how-to-recover-deleted-call-history-from-husband-phone/

Wow, marvelous weblog layout! How long have you been blogging for?
you make running a blog look easy. The full glance of your website is fantastic,
let alone the content material! You can see similar
here sklep internetowy

I just like the valuable information you supply to your
articles. I’ll bookmark your weblog and check again right here regularly.
I am rather sure I’ll learn plenty of new stuff proper here!
Good luck for the next! I saw similar here: E-commerce

Leave a comment