Scroll Top

Κάπελωσε την Μίκα Ιατρίδη οικοιοποιώντας την στελέχωση του Κτηματολογίου Ρόδου. Ποιος άραγε;

438254634_2690866591090826_6932917856914046990_n

Σε αγώνα δρόμου για να ξεπεράσει και τους βουλευτές Δωδεκανήσου και να καρπωθεί την επίλυση ζητημάτων της περιοχής μας, επιδίδεται  ο Αλέξανδρος Κολιάδης, ο οποίος με την φόρα που έχει πάρει, διευθετεί με τα λόγια όλα τα προβλήματα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η στελέχωση του Κτηματολογίου Ρόδου με τρεις επιπλέον μηχανικούς, που θα προσληφθούν και θα αμείβονται από πιστώσεις του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το θέμα γνωστοποίησε με δελτίο τύπου που εξέδωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, μετά την συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κωνσταντίνο Κυρανάκη, και το οποίο συνοδευόταν και από την σχετική φωτογραφία.
Δεύτερος και καταϊδρωμένος με διαφορά 20 λεπτών, ο κ. Κολιάδης ανακοίνωσε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πως μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Κυρανάκη (χωρίς να διευκρινίσει  αν ήταν τηλεφωνική) λύθηκε το θέμα της στελέχωσης του Κτηματολογίου Ρόδου με μηχανικούς, που θα διαθέσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης και το έργο τους, θα συνδράμουν δύο μηχανικοί από το Δήμο Ρόδου.
Προφανώς τους διαφεύγει πως μετά από απόφαση του απερχόμενου δημοτικού συμβουλίου τον Σεπτέμβριο του 2023, υπογράφτηκε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Ρόδου και του υπουργείου Δικαιοσύνης για την ενίσχυση με μηχανικούς του Κτηματολογίου Ρόδου, για τη μεταγραφή των σχεδίων πόλεως.
Η στελέχωση του Κτηματολογίου Ρόδου με μηχανικούς δρομολογήθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή και όχι κατόπιν ενεργειών του κ. Κολιάδη!

Η δήλωση της κ. Μίκας Ιατρίδη στα social media

Ενισχύεται το Κτηματολόγιο Ρόδου με τρεις μηχανικούς.

Στη συνάντηση μου με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνο Κυρανάκη, σημείωσα ότι η επιτάχυνση των διαδικασιών και η επίσπευση των υποθέσεων του #Κτηματολογίου που απασχολούν χιλιάδες κατοίκους, είναι απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία της τοπικής οικονομίας.

Έτσι, το αρμόδιο Υπουργείο αναμένεται να στείλει τρεις επιπλέον μηχανικούς, οι οποίοι θα προσληφθούν και θα αμείβονται από πιστώσεις του Υπουργείου, ώστε να συνδράμουν στην επιτάχυνση των διαδικασιών με την απαραίτητη συνεργασία και συνδρομή μηχανικών του Δήμου Ρόδου.

Στόχος μας πάντα η καλυτέρευση των συνθηκών της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα.

0Shares