Scroll Top

Θύμα τραμπούκων ο Β. Χατζηαντωνιού στο παιχνίδι της LFC IALYSOS με την Δόξα Πηγαδακίων

328704443_576383061014652_8464682557661183451_n

Και ενώ η Ελλάδα προσπαθεί να μπει στην κανονικότητα μετά τα όσα τραγικά έγιναν στα Τέμπη , δυστυχώς κάποιοι δεν έχουν τον θεό τους .

Συγκεκριμένα σήμερα έπαιζε η γυναικεία ομάδα του Ιάλυσου στην Ζάκυνθο με την Δόξα Πηγαδακίων . Ενα παιχνίδι που ξαφνικά ενημερώθηκαν οι διοικούντες οτι ακυρώθηκαν τα δελτία δυο παικτριών τους απο την Λεττονία. Έτσι αναγκαστικά ο Βαγγέλης Χατζηαντωνίου ξεκίνησε με δέκα παίκτριες το ματς. Κατάφεραν να προηγηθούν και από εκεί και πέρα οι αθλήτριες του Ιάλυσου υπέστησαν τρομακτικό μπούλινγκ. Πρώτη και καλύτερη η πρόεδρος της Δόξας κ. Κορφιάτη και άρχισε να βρίζει της παίκτριες του Ιάλυσου με φράσεις όπως “πουτάνες ” γαμιούνται οι μανες  σας και αλλά πολλά ενδιαφέροντα . Όταν δε στο δεύτερο ημίχρονο έβλεπαν οτι δεν τους έβγαινε το αποτέλεσμα μπήκαν διάφοροι στο γήπεδο , από  άλλωστε μπήκαν μέσα –  να εισβάλλουν με συνέπεια να χτυπηθεί ο προπονητής στο πρόσωπο να τον σύρουν στο έδαφος και να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του. Αν είναι δυνατός να συμβαίνουν αυτα τα παράλογα σε γυναικείο παιχνίδι με τον Ιάλυσο να διαθέτει μικρές κοπέλες οι οποίες πραγματικά ζούσαν ένα σοκ από οσα δυσάρεστα είδαν τα μάτια τους . Και δεν έφτανε μόνο αυτό ο διαιτητής αλλοίωσε τα γεγονότα προφανώς φοβούμενος και έγραψε απλά στο φύλλο αγώνα ότι υπήρξε διαπληκτισμός μεταξύ των πάγκων όπου από πλευράς Ιάλυσου ήταν μόνο οι Βολιτάκης και Χατζηαντωνίου.

Ο Ιάλυσος θέλησε να προχωρήσει σε μηνύσεις αλλά λόγω του ότι θα έχανε το πλοίο της επιστροφής για την Κυλλήνη τελικά προτίμησαν να φύγουν. Ωστόσο θα γίνει εγγραφη αναφορά στην ΕΠΠΟ για τα όσα εξωφρενικά έγινα στο γήπεδο από τους διοκούντες της ομάδας Δόξας Πηγαδακίων.

Δυστυχώς το ποδόσφαιρο πήγε πολλά χρόνια πίσω και μιλάμε για γυναικείο. Πάντως αυτό που πρέπει να αναφερθεί είναι ότι απο την στιγμή που μπήκαν στο στοίχημα και οι γυναικείες ομάδες τα πάντα έχουν αλλάξει όψη.

0Shares

Leave a comment