Scroll Top

Θηβαίος για μπαράζ: Υπάρχει ξεσηκωμός στην Κερατέα για το καμάρι της, τον Κεραυνό για το ματς με τον Φοίβο Κ.

Thivaios-Akis-3

Πέρα από τις αρχές του, κληρονόμησε από τον πατέρα του την ανιδιοτελή αγάπη και το ασίγαστο πάθος για τον Κεραυνό Κερατέας.

Ο Άκης Θηβαίος, υιός του αείμνηστου και εμβληματικού διοικητικού παράγοντα της ομάδας, Άγγελου, συνεχίζει την παράδοση και υπηρετεί από θέση ευθύνης αυτό τον μεγάλο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής, το «καμάρι της Κερατέας», όπως ο ίδιος σημειώνει. Περιχαρής με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΑΝΑ και συγκινημένος από την προοπτική της επανόδου στη Γ’ Εθνική μετά από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, ο Ά. Θηβαίος θέλησε να διατυπώσει κάποια από τα συναισθήματά του, σημειώνοντας πως ενόψει των μπαράζ ανόδου επικρατεί πραγματικός ξεσηκωμός στην πόλη της Κερατέας!
«Το ματς της πρεμιέρας (σ.σ. με τον Φοίβο Κρεμαστής) είναι αυτό που περιμένει η Κερατέα 15 χρόνια! Ήδη υπάρχει ξεσηκωμός σε όλη την πόλη! Είμαι στην ομάδα από μικρό παιδί, είδα τον Κεραυνό να ξεκινάει από τη Γ’ ΕΠΣΑΝΑ και τώρα βρίσκεται στο κατώφλι της Γ’ Εθνικής» σημείωσε αρχικά και συνέχισε με τους ανθρώπους που έχουν συμβάλει σε αυτή την προσπάθεια: «Πρέπει όλοι να στηρίξουν τον Γιώργο Ελευθερίου και τον Αποστόλη Ζορμπά. Εγώ τους ευχαριστώ από την καρδιά μου για ό,τι έχουν κάνει για την ομάδα μου. Όπως, επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τον Λουκά Καραδήμο, τους ποδοσφαιριστές μας, αλλά και όλους όσοι πέρασαν από την ομάδα την τελευταία τετραετία. Η ομάδα φαίνεται πως θα κατακτήσει το 3ο αήττητο πρωτάθλημα σε 4 σεζόν!»
Τέλος, ο νεαρός παράγοντας υπογράμμισε: «Δίπλα μας είναι ο Δήμος Λαυρεωτικής και όλη η τοπική κοινωνία. Έχουμε περίπου 200 παιδιά στις ακαδημίες, ομάδα παλαιμάχων με τεράστιο φιλανθρωπικό έργο και αν λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα, θα δημιουργήσουμε και αναπτυξιακή ομάδα, τον Κεραυνό β’. Όλα αυτά μαζί συνθέτουν τον μεγαλύτερο οργανισμό του Δήμου Λαυρεωτικής, το καμάρι της Κερατέας, τον Κεραυνό!»

soccerlive.gr

0Shares