Scroll Top

Θερμική κάμερα από το Γκουμερσμπαχ στα Αφάντου για τα δάση.

365149654_6294057990705255_7815424098037639606_n

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΦΑΝΤΟΥ

Σήμερα στην αίθουσα εθιμοτυπίας του Δημαρχείου, παραδώσαμε στους εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Ρόδου μια θερμική κάμερα ανίχνευσης φωτιάς που παραλάβαμε από τον Δήμαρχο του Δήμου Γκούμερσμπαχ (Gummersbach) κ. Buergermeister Frank Helmenstein ως δωρεά στον Δήμο Ρόδου στο πλαίσιο της αδελφοποίησης της Κοινότητας Αφάντου με τον Δήμο του Γκούμερσμπαχ (Gummersbach) Γερμανίας,

Η συγκεκριμένη θερμική κάμερα είναι τελευταίας τεχνολογίας και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία για να ανιχνεύει εστίες φωτιάς κάτω από το έδαφος για την αποτροπή αναζωπυρώσεων καθώς και από διασώστες για τον εντοπισμό ανθρώπων που μπορεί να είναι εγκλωβισμένοι κάτω από συντρίμια σε περιπτώσεις κατάρρευσης κτηρίου από σεισμό.

Την κάμερα παρέλαβαν για λογαριασμό της Δημοτικής Αρχής οι αρμόδιοι αντιδήμαρχοι, Πολιτικής Προστασίας κ. Νεκτάριος Φλοσκάκης και Επικοινωνίας, Τύπου, Εθιμοτυπίας και Διεθνών Σχέσεων Ρόδου, υπεύθυνος για τις Αδελφοποιημένες Πόλεις κ. Κωνσταντίνος Ταρασλιάς.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Δήμαρχο του Δήμου Γκούμερσμπαχ (Gummersbach) για αυτή την σημαντική προσφορά, τον κ. Joerg Robach ο οποίος είναι ο Διευθυντής του Γραφείου Δημάρχου του Δήμου του Γκούμερσμπαχ (Gummersbach) και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων για αδελφοποιημένες πόλεις καθώς και τον σύνδεσμο μας με το Γραφείο Δημάρχου του Δήμου Γκούμερσμπαχ (Gummersbach) κ. Γεώργιο Χατζηαντώνη.

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης

Πρόεδρος Συμβουλίου

Κοινότητας Αφάντου

0Shares