Scroll Top

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ,Κατερίνα Βολονακη, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΡ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ρόδου -Καλλιθέας

1680796112342

 

Η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ,Κατερίνα Βολονακη, επισκέφθηκε σήμερα τις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού της ΔΕΥΑΡ που βρίσκεται στη Λεωφόρο Ρόδου -Καλλιθέας και συστεγάζεται με το Χημείο της ΔΕΥΑΡ, συνάντησε τους υπαλλήλους και συνομίλησε μαζί τους για τις συνθήκες εργασίας.
Τονιστηκε η υποστελέχωση του βιολογικού καθώς και η δυσκολία στην προμήθεια ανταλλακτικών, λόγω γραφειοκρατείας.Το χημείο της ΔΕΥΑΡ ναι με έχει στελεχωθεί με δύο επιπλέον άτομα, ωστόσο η σύμβαση τους είναι ορισμένου χρόνου και μετά την αποχώρησή τους, δεν θα μπορούν οι μόνιμοι υπάλληλοι να καλύψουν τις ανάγκες των χημικών εργαστηρίων.
Αν και οι οργανικές θέσεις είναι 40, το προσωπικό αποτελείται από 9 υπαλλήλους, οι οποίοι αναγκάζονται να μένουν μόνοι τους κατά τις νυχτερινές βάρδιες. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο βιολογικός καθαρισμός λειτουργεί 24 ώρες το 24ωρο. Οι προσλήψεις των αναγκαίων για τη λειτουργία του βιολογικού υπαλλήλων πρέπει να συνδυαστούν με τη στελέχωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης και από πρόσωπα που έχουν εμπειρία στον τομέα της ύδρευσης και της αποχέτευσης, οι οποίοι με τη γνώση τους θα συνεισφέρουν καθοριστικά στη βιωσιμότητα της Δημοτικής Επιχείρησης και όχι την ιδιωτικοποίησή της.
Κατερίνα Βολονακη
Δικηγόρος
Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ
0Shares

Leave a comment