Scroll Top

Η απόβαση των βαρβάρων. Ούτε δυο ημέρες δεν άντεξε το seatrac ( διάδρομος ΑΜΕΑ) στην κεντρική παραλία Ρόδου

110994698_971508829965337_4689723178204800424_n

Είμαστε τελικά αξιοι της μοίρας μας. Δεν πρόλαβε δεύτερη ημέρα το seatrac να βγάλει και την έπεσαν πάνω του οι βάρβαροι. Έλεος δηλαδή. Βρήκαν μου φαίνεται νέο τραμπολίνο δεν εξηγείται αλλιώς και προσπάθησαν να κάνουν τις βουτιές τους πάνω από τον διάδρομο που εξυπηρετεί πλέον τα ΑΜΕΑ. Όμως ούτε και αυτό φάνηκε ικανό να σταματήσει την βλακεία η οποία τελικά είναι ανίκητη . Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες

Και καλά τα μικρά παδιά δεν καταλαβαίνουν τα βλέπουν όλα σαν παιχνίδι. Η κυρία όμως που κάθισε – έχει και μερικά κιλά παραπάνω – που την βρήκε την λογική για να βολευτεί στον διάδρομο; Στην περίπτωση αυτή η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. Δεν είναι όμως μόνο αυτό το περιστατικό καθ όλη την διάρκεια της ημέρας ο διάδρομος εξυπηρέτησε μερικά άτομα αλλά μετά ήλθε ο “βιασμός” της .

Δυστυχώς η έλλειψη παιδείας μας οδηγεί στο να οδηγούμε την κάθε καλή προσπάθεια στην καταστροφή. Θεωρώ ότι θα πρέπει αυτή η κατάκτηση να προφυλαχτεί τουλάχιστον από τους ομπρελάδες με κάποιο τρόπο γιατί η παραλία απέκτησε ευρωπαϊκό αέρα αλλά με νοοτροπία ουρακοτάγκων .

Γ. Κ.

0Shares

Leave a comment