Scroll Top

Εύκολη μετατόπιση της δημοτικής αρχής Ρόδου στο θέμα της νέας Μαρίνας. Στροφή 180μοιρών ….

DJI_0163-scaled

Στροφή 180 μοιρών για το θέμα της Μαρίνας Ρόδου, από τον δήμαρχο Ρόδου. Η δήθεν επανάστασή του για το καλό της Ρόδου, κράτησε όσο χρειάστηκε, για να χειραγωγήσει και να παραπλανήσει, όσους αντιδρούν με την φαραωνική επένδυση και να προχωρήσει η υλοποίησή της, όσο πιο αναίμακτα γίνεται.
Kaτά τη συνήθη τακτική του για να κερδίσει χρόνο συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων, και με την επιτροπή «σοφών» που αποτελείται από τους Γέροντες του ΠΑΣΟΚ  και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν στέλεχος της Νέας Αριστεράς Δημήτρη Γάκη, τους οποίους μεν πρώτους  προέτρεψε να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας για την ακύρωση της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την τροποποίηση χωροθέτησης και περιβαλλοντικών όρων της Μαρίνας Ρόδου, και στους δε παρίστανε τον ανίδεο για το όλο θέμα ζητώντας τους να τον συμβουλέψουν για το τι να πράξει η δημοτική αρχή, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του Ροδιακού λαού.
 Μετά από όλη αυτή την φαρσοκωμωδία ο κ. Κολιάδης, και αφού προφανώς οι «υψηλοί» υποστηρικτές του, του τράβηξαν το αυτί τάχθηκε ανεπιφύλακτα υπέρ της επένδυσης, τονίζοντας πως η δημοτική αρχή δεν έχει σκοπό να την σταματήσει μέσω των υπηρεσιών του Δήμου, που θα κληθούν για τις σχετικές αδειοδοτήσεις και γνωμοδοτήσεις, αλλά θα προχωρήσουν κανονικά τα σχέδια της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε». Άλλωστε ο στενός του συνεργάτης αντιδήμαρχος Οικονομικών Κώστας Χαλκιάς είναι νομικός σύμβουλος της εταιρείας «ΜΑΡΙΝΕΣ ΡΟΔΟΥ Α.Ε», και επέλεξε όλο αυτό το διάστημα να παραμείνει «άφωνος» για το θέμα της επένδυσης και λαλίστατος αν πρόκειται να κατηγορήσει την προηγούμενη δημοτική αρχή. 

Μάλιστα ο κ. Κολιάδης για να «χρυσώσει το χάπι» στους πολίτες του νησιού μας, διατυμπανίζει πως θα ζητήσει ανταλλάγματα, δηλαδή ανταποδοτικά έργα για την κοινωνία της Ρόδου.
Στην προσπάθειά του να γίνει πιστευτός στους επενδυτές, για τις καλές του προθέσεις απέναντι τους, καταλόγισε τις αντιδράσεις που υπάρχουν στους εκπροσώπους των φορέων!
Οι αλά καρτ θέσεις και απόψεις για τα μείζονος σημασίας θέματα του νησιού μας συνεχίζεται από τη δημοτική αρχή, επειδή θεωρεί, ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο από τους δήθεν ευαισθητοποιημένους πολίτες, που δημιούργησαν δίκτυα και κινήματα κατά την προεκλογική περίοδο, για να στραφούν εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής, και να πριμοδοτήσουν την υποψηφιότητα του κ. Κολιάδη.

0Shares