Scroll Top

Επίθεση με βιτριόλι : Η περιγραφή της γυναίκας που έριξε το οξύ στην 34χρονη – Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων

ΒΙΤΡΙΟΛΙ

Σύμφωνα με σκίτσο που δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστις φορούσε μπεζ προς καφέ καμπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, έφερε τσάντα πλάτης, είχε ξανθά μαλλιά (ίσως περούκα) και φορούσε λευκή μάσκα και μαύρα γυαλιά.

Στενεύει ο κύκλος των υπόπτων για την βάναυση επίθεση με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας έξω από τη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Η αστυνομία έχει στη διάθεσή της την καθαρή εικόνα της γυναίκας που επιτέθηκε στην 34χρονη. Σύμφωνα με σκίτσο που δημοσιεύει «Το Βήμα της Κυριακής», η δράστις φορούσε μπεζ προς καφέ καμπαρντίνα, μαύρο παντελόνι, έφερε τσάντα πλάτης, είχε ξανθά μαλλιά (ίσως περούκα) και φορούσε λευκή μάσκα και μαύρα γυαλιά.

Μάλιστα η  πεντακάθαρη εικόνα της δράστιδος έχει καταγραφεί από κάμερα υψηλής ανάλυσης, που βρίσκεται στο σημείο, όπου την περίμενε το ταξί, με το οποίο διέφυγε, αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, όπως μεταδίδει ο Σκάι. Από κάμερα ασφαλείας, η γυναίκα φαίνεται να πλησιάζει την είσοδο της πολυκατοικίας, όπου βρίσκεται ο χώρος εργασίας της Ιωάννας, μόλις 2 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα πριν η άτυχη 34χρονη φτάσει στη δουλειά της.

 

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να συλλέγουν μαρτυρίες από άτομα που γνωρίζουν την 34χρονη.

Έχοντας στα χέρια τους και τη φωνή της γυναίκας που έκανε την επίθεση από την κλήση στην εταιρεία ραδιοταξί, εικόνες από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας αλλά και τα δεδομένα μετά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, προσπαθούν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης.

Όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα της Κυριακής» η δράστρια που επιτέθηκε στην Ιωάννα σκόπευε να πραγματοποιήσει την επίθεση μια μέρα νωρίτερα.

Ωστόσο, η 34χρονη γλίτωσε πιθανότατα επειδή έφτασε στη δουλειά της λίγο νωρίτερα. Μια ημέρα μετά της έστησε και πάλι ενέδρα στο ίδιο σημείο και υλοποίησε το σχέδιο της.

«Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη»

Φίλος της Ιωάννας που είχε ταξιδέψει μαζί της στην Ισπανία, λίγο πριν δεχτεί την επίθεση με βιτριόλι δηλώνει σοκαρισμένος.  «Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο που συνέβη αυτό. Την θυμάμαι σαν έναν χαρούμενο άνθρωπο, με ενέργεια με ταξίδια…Δεν μου είχε πει ότι την απασχολούσε κάτι» ανέφερε στον Σκάι.

«Δεν υπήρχε κάποιο σημάδι ανησυχίας, δεν ήταν αγχωμένη» πρόσθεσε, συμπληρώνοντας  πως μαθαίνει νέα για την κατάσταση της υγείας της από κοινούς γνωστούς. Όπως είπε ο ίδιος δεν του έχει ζητηθεί μέχρι στιγμής από την αστυνομία να καταθέσει.

Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος της 34χρονης

Στο μεταξύ μια νέα πληροφορία έδωσε στο φως της δημοσιότητας ο δικηγόρος της άτυχης κοπέλας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Όπως είπε, ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά.

«Από την έρευνα έμαθα πως ο πρώην σύντροφος της Ιωάννας με τον οποίο χώρισε 5 ημέρες πριν την επίθεση εργαζόταν σε εταιρεία με χημικά, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι. Όταν επιχείρησα μέσω της εταιρείας να επικοινωνήσω μαζί του έλαβα mail από την επιχείρηση ότι πλέον δεν εργάζεται εκεί», ανέφερε.

Σε άσχημη κατάσταση η 34χρονη

Οι αρχές θεωρούν ότι τις επόμενες ημέρες η 34χρονη θα μπορέσει να θυμηθεί κάτι παραπάνω και θα δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην έρευνα.

Την Πέμπτη, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας επισκέφθηκαν, για ακόμη μια φορά, την 34χρονη, στο Θριάσιο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Ωστόσο έμειναν για ελάχιστα λεπτά, καθώς η νεαρή γυναίκα δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

0Shares

Comments (1)

Wow, incredible blog structure! How lengthy have you been running a
blog for? you made blogging look easy. The overall look
of your web site is excellent, as well as the content!

You can see similar here sklep online

Leave a comment