Scroll Top

Επίδειξη έπαρσης και αλαζονείας. Η μετάλλαξη ενός νεόκοπου πολιτικού.

334860673_579491037537216_110051142109375827_n

Επίδειξη της έπαρσης και της αλαζονείας που τον διακατέχει από την θέση εξουσίας που βρίσκεται, έκανε στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο προς το παρών δήμαρχος. Με ύφος χιλίων καρδιναλίων, ειρωνεύεται τους πολιτικούς του αντιπάλους απαιτώντας να τον αποκαλούν δήμαρχο, και όχι με το ονοματεπώνυμό του.
Όσοι είδαν  τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, παρακολούθησαν τον θεατρινισμό του κ. Κολιάδη, και τα πολλαπλά προσωπεία που άλλαζε ανάλογα με την περίσταση και τα πρόσωπα που είχε απέναντί του.

Στο σόου που στήθηκε από τη δημοτική αρχή προχθές το βράδυ, και ήταν σε ζωντανή μετάδοση, ο κ. Κολιάδης απαίτησε από το πρώην Αντιδήμαρχο και νυν δημοτικό σύμβουλο Τηλέμαχο Καμπούρη, ο οποίος ήταν ο πρώτος των πρώτων δημοτικός σύμβουλος, και έλαβε περισσότερες από 3.000 ψήφους, να τον αποκαλεί Δήμαρχο.

Μάλιστα, είπε ότι ο κ. Καμπούρης είναι ο μοναδικός σε όλο το δημοτικό συμβούλιο, που δεν τον αποκάλεσε ακόμη Δήμαρχο.
Κύριε Κολιάδη η κοινωνία μας είναι μικρή, όλοι γνωρίζουν πόσο «κολλητοί» ήσασταν  στο πρόσφατο παρελθόν με τον κ. Καμπούρη και πόσο στενή  παρέα κάνατε.

Προφανώς, επιδίωξή σας ήταν να μειώσετε την προσωπικότητα του κ. Καμπούρη, και να τον υποχρεώσετε να δηλώσει υποταγή. Χαλαρώστε ! Όλοι γνωρίζουν πως εσείς και μερικά παιδαρέλια, σύμφωνα με την δήλωση του αντιδημάρχου σας, κερδίσατε τις δημοτικές εκλογές!

Η μετάλλαξη του κ. Κολιάδη σε μέγα πολιτικό παράγοντα του τόπου είναι εμφανής, και δεν ήταν τυχαία η επισήμανση του αντιδημάρχου Γιώργου Βαρέλη, ότι πλέον δεν απαντά στις κλήσεις ούτε των στενών συνεργατών του, πόσο δε μάλλον των απλών πολιτών! Και που είσαι ακόμα , πρέπει οι πολίτες να κάνουν υπομονή μέχρι τον Ιούλιο. Και ο Νοών Νοείτο…

0Shares