Scroll Top

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΥΣ

summerfestival02

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το  3ο Summer Festival των Πιγκουίνων στις κατάμεστες εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου. Το σωματείο μας  προσπάθησε να δώσει μια μοναδική εμπειρία τόσο στους αθλητές όσο και στο κοινό συνδυάζοντας τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και την διασκέδαση τους σε ρυθμούς καλοκαιριού .

Εντυπωσιακές εικόνες από τις σκυταλοδρομίες μας σε όλα τα επίπεδα της ακαδημίας μας που γέμισαν ενέργεια και χρώμα το κολυμβητήριο. Τα ομαδικά αγωνίσματα είναι πάντα αυτά που δίνουν ξεχωριστό τόνο και βοηθούν τα παιδιά να κοινωνικοποιηθούν και να διώξουν το άγχος των αγώνων. Στόχος μας είναι αυτές οι ημερίδες να κάνουν τα παιδιά να λατρεύουν να αγωνίζονται χωρίς άγχος και δίνοντας με χαμόγελο τον καλύτερο τους εαυτό. 

Έκλεψε την παράσταση το τμήμα της καλλιτεχνικής παρουσιάζοντας δυο πολύ ωραία προγράμματα τόσο στις μικρές μας στην ακαδημία του τμήματος όσο και στις  μεγαλύτερες. Η ανάπτυξη του τμήματος την φετινή χρόνια δείχνει την πολύ καλή δουλειά  που γίνεται στο σωματείο μας και την προσπάθεια για ανάπτυξη και αυτού του πολύ εντυπωσιακού αθλήματος.

Την συνέχεια πήραν  τα τμήματα της κολύμβησης με πρώτο αυτό των αρχαρίων που κατάφερε να κλέψει την παράσταση. Ακολούθησε το προ επίλεκτο τμήμα μας με αγωνίσματα 25 μέτρων, στην συνέχεια το επίλεκτο με αγωνίσματα 50 μέτρων και έκλεισαν η αγωνιστική και προαγωνιστική μας ομάδα με 100 μέτρα μικτή.

Στην συνέχεια και για πρώτη φορά υποδεχθήκαμε την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΟΡ μετά από την σχετική πρόσκληση που τους κάναμε. Το παιχνίδι είχε πολύ δυνατό ρυθμό και από τις δυο ομάδες με πολλά γκολ και μονομαχίες, κάτι που μας γέμισε μεγάλη χαρά και για τις δυο ομάδες του νησιού μας.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους, όπως επίσης και στους γονείς που είναι εκεί και στηρίζουν την προσπάθεια τους . Η συνέχεια για τους Πιγκουίνους θα γίνει με την έναρξη των χειμερινών μας προγραμμάτων στις 4 Σεπτεμβρίου .

0Shares