Scroll Top

Εκτός πραγματικότητας…τα δελτία τύπου του δήμου Ρόδου

dimarxeio-rodou

Με επικοινωνιακά τρικ ο Αλέξανδρος Κολιάδης αποφεύγει τεχνηέντως να απαντήσει επί της ουσίας στα ζητήματα που προέκυψαν από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Έχουμε διαπιστώσει ότι τα δελτία τύπου που εκδίδονται από το περισπούδαστο γραφείο επικοινωνίας του, ουδέποτε απαντούν, πολλές φορές, ούτε καν συσχετίζονται με τα θέματα που τίθενται προς απάντηση. Αρχικά, ουδέποτε απάντησε , ως όφειλε, για τις κατηγορίες που εξαπέλυσε εναντίον της προηγούμενης δημοτικής αρχής για τους περιβόητους πίνακες που ανακάλυψε ξαφνικά ότι λείπουν από την αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, και οι οποίοι όπως αποδείχτηκε, με όλες τις νόμιμες διαδικασίες είχαν απομακρυνθεί τον Απρίλιο του 2021 για να συντηρηθούν. Απέφυγε να απαντήσει και στο ερώτημα που έθεσε με ανακοίνωσή της η παράταξη “Με Δύναμη για τη Ρόδο” για τις ενέργειες που ο ίδιος δεν έπραξε ως πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ και της ΔΕΡΜΑΕ, όσον αφορά την τοποθέτηση συστημάτων πυρανίχνευσης, πυρασφάλειας και πόρτας ασφαλείας στο Κλειστό Γυμναστήριο της Καλλιθέας όπως προβλέπει η νομοθεσία για την ασφαλή λειτουργία του.

Στο τελευταίο ατόπημά του στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Πέμπτης, όταν απευθυνόμενος στον πρώην αντιδήμαρχο οικονομικών και νυν δημοτικό σύμβουλο Αναστάσιο Σπανό είπε “βγάλτε τον σκασμό”, επέλεξε να τηρήσει σιγή ιχθύος για την απρεπή στάση απέναντί του που καταδικάστηκε από την κοινωνία της Ρόδου. Αντί με δημόσια δήλωσή του να ζητήσει συγγνώμη, το περισπούδαστο γραφείο τύπου του εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εξήρε την καλή πρόθεση του κ. Κολιάδη για συναίνεση και συνεργασία με τις παρατάξεις της μειοψηφίας. Άσχετο δηλαδή και αντιφατικό. Αίσθηση προκάλεσε στην κοινή γνώμη της Ρόδου και η απουσία φωτογραφίας από το δελτίο τύπου, που αφορούσε την συνάντηση που επικαλείται πως είχε στην Αθήνα οκ. Κολιάδης με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Είθισται, όταν κάποια αρχή συναντιέται με τον Πρωθυπουργό της χώρας μας, το δελτίο τύπου να συνοδεύεται από την σχετική φωτογραφία. Προφανώς, η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό αν έγινε, κράτησε για ελάχιστα δευτερόλεπτα έξω από την αίθουσα που συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο. Όσοι ασχολούνται με την επικοινωνία του κ. Κολιάδη το γνωρίζουν πολύ καλά ότι η συνάντηση ήταν τυχαία, και έτσι απέφυγαν να απαντήσουν στο ερώτημα που τέθηκε, γιατί δεν υπάρχει φωτογραφία του κ. Κολιάδη με τον Πρωθυπουργό της χώρας μας.

Εμείς από την πλευρά μας, θα συνιστούσαμε ειλικρίνεια και επιτέλους απαντήσεις στην ουσία και όχι αλλά λόγια να αγαπιόμαστε… σοβαροί άνθρωποι είμαστε.

0Shares