Scroll Top

Εκτός γραμμής από το διευθυντήριο η συνέντευξη Κολιάδη στον Σκαι Ρόδου.

ΚΟΛΙΑΔΗΣ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μάλλον αυτός ο γάμος δεν θα γίνει ποτέ. Θα μείνει στον αρραβώνα . Είναι αυτο που λένε στρίβειν δια του αρραβώνος. Και για όσους ψάχνονται να καταλάβουν τι γράφουμε; Σίγουρα όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Σήμερα λοιπόν είχαμε την ραδιοφωνική εμφάνιση του νέου δήμαρχου Αλέξανδρου Κολιάδη στον Σκαι . Όλοι γνωρίζουμε ότι ανήκει στον Αντώνη Μαρτίνη άσπονδο φίλο του περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου. Είναι γνωστή η κόντρα των δυο ανδρών η οποία και έχει οδηγηθεί σε μηνύσεις και το επόμενο χρονικό διάστημα στα δικαστήρια. Ωστόσο είναι γνωστό ότι υπάρχει προσκείμενος σταθμός στην περιφέρεια ο Real Voice ο οποίος τελικά δεν προτιμήθηκε για να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σαν δήμαρχος ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Τι μπορεί να σημαίνει αυτό άραγε; Είναι επίσης γνωστό οτι η υποψηφιότητα Κολιάδη στηρίχθηκε μετα μανίας από μέλη της περιφερειακής αρχής και μάλιστα από ισχυρά άτομα στην κοινωνία. Και μάλιστα περιμένουν με αγωνία την τελική έκβαση της υπόθεσης με την ένσταση Καμπουράκη ώστε να πανηγυρίσουν επίσημα την εκλογή του. Όμως , άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας.

Διότι ο Κολιάδης είναι ισχυρή προσωπικότητα και μάλλον δεν θα συνεχίσει να είναι αυτός που θα τον τραβάνε από το αφτί για να κάνει τις δουλειές όσων του προτείνονται. Αν και τον είχαν διαλέξει για να κάνει αυτα που θα του λένε , όμως τα πράγματα από πάρα πολύ νωρίς παίρνουν διαφορετική τροπή η οποία είμαστε πολύ περίεργοι που θα καταλήξει. Τώρα θα μου πεις η περιέργεια θα σου μείνει. Σίγουρα , αλλα η περιέργεια έχει δημιουργήσει επιστήμονες και εφευρέσεις .

Σήμερα ανακοινώθηκαν οι αντιδημαρχοι και οι εντεταλμένοι . Οι κακές γλώσσες μιλούν ότι πρώτα πέρασαν από την ιερά εξέταση , εγκρίθηκαν και στην συνέχεια ανακοινώθηκαν. Έτσι είναι αυτά . Πρέπει να εξαργυρωθούν τα υποσχεθέντα για να μην χαλάσει το γλυκό. Όλοι βολεύτηκαν για να μην γκρινιάζει κανείς.

Η συνέχεια πάντως αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον διότι οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες σε ζητήματα άμεσα που χρήζουν άμεσης λύσεις , όπως καθαριότητα , νερό – βλέπε χρέος του Δήμου στην Περιφέρεια.

Αυτά και άλλα πολλά στα επόμενα επεισόδια . See you soon.

The Bad Boy.

0Shares