Scroll Top

Δυσαρεστημένος με δυο αντιδημάρχους και έναν πρόεδρο ο Αντώνης Καμπουράκης . Αναμένονται αλλαγές

dimarx

Την αντικατάσταση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Αθηνόδωρου Κωνσταντίνου φέρεται να έχει αποφασίσει ο Δήμαρχος της Ρόδου, Αντώνης Καμπουράκης.
Οι φήμες που έχουν κυριολεκτικά πάρει φωτιά τις τελευταίες ώρες θέλουν τον Δήμαρχο να είναι δυσαρεστημένος με τον αντιδήμαρχο του και να σκέφτεται να τον απομακρύνει ενώ τα ονόματα που ακούγονται  για αντικατάσταση του είναι πολλά όπως του Τηλέμαχου Καμπούρη και του Γιώργου Πατσάη.
Άλλες πληροφορίες μιλούν για απομάκρυνση και του Γιάννη Ιατρίδη από τη θέση του προέδρου της ΔΕΡΜ ΑΕ.

Στο στόχαστρο και ο αντιδήμαρχος Γιάννης Καμπούρης μιας και η υπόθεση της συζύγου του και η προώθησή της σε προϊσταμένη από το τμήμα προσόδων έχει  δημιουργήσει εδώ και μερικές εβδομάδες τριγμούς μιας και αποκλείστηκαν ικανά στελέχη ώστε να προχωρήσει η συγκεκριμένη και να παραγκωνιστούν ικανοί υπάλληλοι με προϋπηρεσία.
Εάν συμβεί αυτό, ίσως συμπαρασύρει ίσως και άλλα στελέχη της παράταξης που δεν κρύβουν δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς της δημοτικής αρχής σε διάφορα θέματα αλλά προς το παρόν, δεν βγαίνουν ανοικτά για να την εκφράσουν.
Κάποιοι στα δημοτικά συμβούλια έδωσαν στίγμα έχοντας αντιρρήσεις σε θέματα διαχείρισης της πανδημίας ή του τομέα υγείας ενώ δεν λείπει και η εσωστρέφεια με την γκρίνια η οποία όμως δεν εκδηλώνεται προς τα έξω.
Η ημερομηνία κλειδί θα είναι η 5η ή η 6η Μαΐου σύμφωνα με τις πληροφορίες.

0Shares

Comments (2)

Isso pode ser irritante quando seus relacionamentos são interrompidos e o telefone dela não pode ser rastreado. Agora você pode realizar essa atividade facilmente com a ajuda de um aplicativo espião. Esses aplicativos de monitoramento são muito eficazes e confiáveis ​​e podem determinar se sua esposa está te traindo.

Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária.

Leave a comment