Scroll Top

Δημοτικές εκλογές :Σενάρια φαντασίας και κλοπή; σάκων βγήκαν στην επιφάνεια ; Γελά και ο κάθε πικραμένος …

oceans-eleven

Ψάχνουν να βρουν τον σεναριογράφο .Έχουν φάει όλη την γη να βρουν ποιο είναι το μυαλό που σκαρφίστηκε την ιστορία της υποτιθέμενης κλοπής των σάκων με τις ψήφους από το πρωτοδικείο.

Σενάριο επιστημονικής φαντασίας ή καλύτερα δημιουργία εντυπώσεων για να κάνουν άμυνα στο πιθανό ενδεχόμενο τελικά να δικαιωθεί η παράταξη με Δύναμη Για την Ρόδο του Αντώνη Καμπουράκη στην ένσταση που έκανε για τα άκυρα ψηφοδέλτια.

Σου λέει ο συγγραφέας. Θα δημιουργήσουμε τις συνθήκες ότι προσπάθησαν να κλέψουν τους σάκους από το πρωτοδικείο για να αλλοιώσουν την βούληση των πολιτών της πρώτης Κυριακής για να βάλουμε τους πολίτες στην διαδικασία της ανατροπής των δεδομένων.. Αυτά γίνονται μόνο σε δικτατορικά κράτη για να διαμορφώσουν πριν τα γεγονότα άποψη στην κοινή γνώμη. Όμως ούτε οι ίδιοι δεν πίστευαν αυτά που έγραψαν και έβαλαν και στην διαδικασία τοπικά μέσα να μπουστάρουν το θέμα και να το αναδείξουν – ντεμεκ- σε πρώτο θέμα που καίει.

Έλα όμως που ο σανός που προσπαθούν να ταΐσουν τα πρόβατα ήταν ληγμένος. Κανείς δεν πιστεύει μια ιστορία που υιοθετήθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης ΕΝΑ για να δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση. Μάλιστα δε κινητοποιήθηκαν και δικηγόροι για του λόγου το αληθές. Και όλα αυτά όπως λένε οι ίδιοι “έγινε προσπάθεια για να κλαπούν οι σάκοι”. Δηλαδή ρε ποιητή και συγγραφέα , προσπάθησαν αλλά δεν τα κατάφεραν και πού? Στο πρωτοδικείο στο δικαστήριο θα έμπαιναν μέσα και θα προχωρούσαν στην κλοπή του αιώνα. Κάτι δηλαδή μεταξύ της συμμορίας των 11 από το καζίνο του Λας Βέγκας , γνωστή ταινία με τον Τζωρτζ Κλούνει και τον Μπραντ Πιτ. Σε αυτούς τους ρόλους από εδώ ποιους θα τοποθετήσουμε άραγε?

Τελικά βλέπω ότι η προσπάθεια αρπαγής της εξουσίας μπορεί να καταντήσει αριστοφανική κωμωδία με απρόβλεπτο τέλος όπου οι μόνο ιπου θα γελάσουν είναι τα διάφορα κοράκια που επιβουλεύονται κρατικές θέσεις .

0Shares