Scroll Top

Δεν γνώριζαν για το δημοτικό ελαφοκομείο . Η λογική του Πόντιου Πιλάτου για απομάκρυνση ευθυνών.

433091616_2447559432103179_2702158712418710657_n

Άναυδη η τοπική κοινωνία από τις φωτογραφίες με τα κουφάρια ψόφιων ελαφιών στο δημοτικό ελαφοκομείο, παρακολουθεί την εξέλιξη του θέματος, απαιτώντας την τιμωρία των υπευθύνων. Οι αποτροπιαστικές εικόνες  που κατέκλυσαν το διαδίκτυο προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση των πολιτών από την κοροϊδία που υφίσταται από τους τοπικούς άρχοντές μας.
Το θέμα των ελαφιών μονοπώλησε την τοπική επικαιρότητα το προηγούμενο χρονικό διάστημα, όταν όλοι οι φορείς αναζητούσαν λύσεις για τον έλεγχο του πληθυσμού τους, που αποτελεί και βασικό αίτημα των αγροτών. Μία από τις λύσεις που κατατέθηκε στο τραπέζι των συζητήσεων, ήταν η δημιουργία πάρκων ελαφιών και περιφραγμένων χώρων για τα ελάφια στο νησί μας.
Η ειρωνεία είναι πως  ο Αλέξανδρος Κολιάδης και οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής σχεδόν τρεις μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της, δεν γνώριζε μέχρι και χθες που δημοσιεύτηκαν οι σχετικές φωτογραφίες, πως στο πάρκο του Ροδινιού λειτουργεί δημοτικό ελαφοκομείο, που φιλοξενεί περίπου 60 ελάφια!
Το σύμβολο της Ρόδου, για το οποίο χύθηκαν κροκοδείλια  δάκρυα για την προστασία του, έχει αφεθεί στην τύχη του… και οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής, ως Πόντιοι Πιλάτοι, αναζητούν άλλοθι και εξιλαστήρια θύματα για να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους. Έίχαν καιρό όμως να πάνε στα καρναβάλια και να βγάζουν φωτογραφίες . Για αυτά καλοί είναι για τα σοβαρά …απουσιάζουν.

0Shares