Scroll Top

Δήλωση Σταμάτη Μαργέλου για τις εκλογές στον Απόλλωνα Απ.

200261963_857134185012632_1482273357705306028_n
Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους Απολλωνιάτες στην καταγωγή και στην ψυχή, που παραβρέθηκαν στις εκλογές του νέου ΔΣ του Απόλλωνα. Περισσότερο όμως τους παλιούς παράγοντες και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές.
Το γεγονός πως περίμεναν 3 ολόκληρες ώρες για να ψηφίσουν, αποδεικνύει τη μεγάλη τους αγάπη για την ομάδα και το χωριό μας. Επίσης, ευχαριστώ τους δεκάδες Απολλωνιάτες που διένυσαν 100 χιλιόμετρα για να ψηφίσουν.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, δεν έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο. Και θα μπορούσε να ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο αλλά δεν κατάφεραν όλοι να έρθουν.
Το πλάνο μου ως πρόεδρος εδώ και μια πενταετία είναι σταθερό και έτσι θα συνεχίσω. Θέλω η νεολαία του χωριού μας να αθλείται. Να βελτιωθούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και να φτιάξουμε επιτέλους ιατρείο και γραφεία για την ομάδα, που δεν έχει από το 1990. Όλα αυτά φυσικά με τη βοήθεια του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου ο οποίος στέκεται πάντα αρωγός στην προσπάθεια μας.
Ευχαριστώ όλους τους παλιούς συνεργάτες μου και είμαι σίγουρος ότι με τους νέους συνεργάτες αλλά και τους εθελοντές που είναι πάρα πολλοί, θα φτιάξουμε κάτι πολύ καλό.
ΥΓ: Όταν είσαι Απολλωνιάτης στην ψυχή και έρχεσαι στη συνέλευση, κάθεσαι για να ψηφίσεις και να ψηφιστείς. Δεν αποχωρείς, διότι έτσι δείχνεις ότι σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου…
0Shares

Comments (2)

Czytanie wiadomości e-mail innych osób na komputerze bez znajomości hasła jest bardzo trudne. Ale mimo że Gmail ma wysokie zabezpieczenia, ludzie wiedzą, jak potajemnie włamać się do konta Gmail. Udostępnimy kilka artykułów na temat łamania Gmaila, tajnego hakowania dowolnego konta Gmail, nie znając ani słowa.

Jeśli myślisz o użyciu aplikacji szpiegowskiej na telefon komórkowy, dokonałeś właściwego wyboru.

Leave a comment