Scroll Top

Δήλωση Μαρτινη εφερε αντιδράσεις …Τσιμπανάκος: “Η Ρόδος δεν θα μπει στα πλέι οφ! Σύντομα ξεκινάμε, Football League & Super league 2”

τσιμπανάκος-μαυρονάσιος

Την δυσαρέσκειά του για τις δηλώσεις του Τώνη Μαρτίνη χθες  στο Sportstonoto Radio εξέφρασε μιλώντας στο Sportstonoto.gr o Ευριπίδης Τσιμπανάκος:

“Ο Τώνης Μαρτίνης είπε πως ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα είναι καν στις  πρώτες 4 ομάδες του βορείου ομίλου της Football League, που θα παίξουν πλέι οφ   για την άνοδό τους στη Super league 2. Εγώ λοιπόν του λέω πως ο Ολυμπιακός θα ανέβει στη SL2, ενώ η Ρόδος δυστυχώς θα είναι αυτή που δεν θα μπει καν στα play off… Η Μαύρη Θύελλα, το Αιγάλεω, ο Βλαχιώτης και η Καλλιθέα κατά σειρά θα πάρουν τις 4 πρώτες θέσεις στον νότιο όμιλο. Γιατί έχουν τις καλύτερες απλά ομάδες. Καλούς προπονητές και διοικήσεις με πολλά χρήματα. Ελπίζω βέβαια να κάνω λάθος και να δικαιωθεί ο κύριος Μαρτίνης, που ξέρει άλλωστε από ποδόσφαιρο… “.

Και σχετικά με την έναρξη των πρωταθλημάτων των δύο αυτών κατηγοριών: “Όπως τα γράψαμε το μεσημέρια έχουν τα πράγματα. Σε λίγες ημέρες, σε ένα μήνα το πολύ θα ξεκινήσουμε και οι δύο…”

0Shares

Leave a comment