Scroll Top

Απόφαση σταθμός. Δήλωση Γιώργου Χατζημάρκου “σύντομα νέο κλειστό στην Ρόδο”

67941868_896962877329767_4886330528258588672_n

Στο πλαίσιο του αγώνα Κολοσσός – Ολυμπιακός ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Βαγγέλη Ιωάννου , ότι στο τραπέζι μπήκε η δημιουργία νέου κλειστού γυμναστηρίου στην Ρόδο , με λίγα λόγια ενός πραγματικού Παλαί ντε σπορ μεγάλης χωρητικότητας  το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις . Μακάρι όλα αυτά να συμβούν σύντομά να βρεθεί πρώτα από όλα ο χώρος που θα φιλοξενήσει το νέο κλειστό γυμναστήριο κάτι που θα δώσει μεγαλύτερη οντότητα ακόμα και στην ομάδα του Κολοσσού μας , που θέλει σύντομα να παίξει και στα ευρωπαϊκά σαλόνια .

Σίγουρα από την στιγμή που μπήκε στο μυαλό του Γιώργου Χατζημάρκου να φτιαχτεί νέο Παλαί στο νησί , νομίζω ότι πολύ γρήγορα θα έχουμε και τις εξαγγελίες . Η Ρόδος το έχει ανάγκη και φυσικά ποιό πολύ ο αθλητισμός της. Ίδωμεν.

0Shares

Comments (1)

Normally I do not read article on blogs, however I wish to say that this write-up very forced me to try and do so! Your writing taste has been amazed me. Thank you, quite great article.

Leave a comment