Scroll Top

Αποκλειστικό. Ξαφνική συνάντηση παικτών – μεγαλομετόχου για θέμα προπονητή στην Ρόδο

273968034_1179534979252317_3355061112981412508_n

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το βράδυ στα αποδυτήρια όπου κλείσθηκαν ερμητικά μέσα αντιπροσωπεία παικτών με τον μεγαλομέτοχο της Ρόδου , όπου συζητήθηκε το θέμα τεχνικού επιτελείου μιας και από οτι φαίνεται ο προπονητής έχει χάσει τα αποδυτήρια.

Τέθηκε θέμα μη συνεννόησης μαζί του στον μεγαλομέτοχο  και όλα τα ενδεχόμενα είναι πλέον ανοικτά. Το ηλεκτροσόκ που χρειάζεται η ομάδα της Ρόδου πρέπει να γίνει άμεσα ωστε να επανέλθει το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν σε εγρήγορση γιατί ο μεγαλομέτοχος προβληματίζεται με κάποιους ειδικούς όρους στην συμφωνία που έχει κάνει με το τεχνικό  επιτελείο.

Οι εξελίξεις τρέχουν και μέχρι αύριο θα υπάρξουν ανακοινώσεις μιας και στενεύουν τα περιθώρια στους πράσινους για την παραμονή στην κατηγορία χωρίς αυτό να σημαίνει οτι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο.

0Shares

Comments (2)

Wow, marvelous blog format! How long have you been blogging for? you make blogging glance easy. The whole glance of your site is magnificent, let alonewell as the content!

Hi there, this weekend is pleasant in favor of me, as this point in time i am reading this impressive informative article here at my home.

Leave a comment