Scroll Top

Αποδιοπομπαίους τράγους αναζητά η δημοτική αρχή !

dimarxeio-rodou

Του Γιώργου Πολυβώτη

Διαφορετική πορεία από αυτήν που υποσχέθηκε προεκλογικά η παράταξή του ακολουθεί ο Αλέξανδρος Κολιάδης. Το σύνθημα της παράταξης ΕΝΑ Ενωμένοι Αλλάζουμε τη Ρόδο, ξεχάστηκε με την ανάληψη των καθηκόντων του, και μετατράπηκε σε εμμονή για εκδίκηση και καταγγελτικό λόγο. Βασικός στόχος της δημοτικής αρχής, όπως φαίνεται από τα έργα και τις πράξεις των πρώτων 24 ημερών στο Δημαρχείο, είναι η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου μας, ο διχασμός, η σκανδαλολογία, η μετατόπιση και αποποίηση ευθυνών, και η δημιουργία εντυπώσεων για καθαρά επικοινωνιακούς λόγους.

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται καθημερινά με τις συνεντεύξεις και τις παρεμβάσεις του κ. Κολιάδη και των συνεργάτων του, αναζητώντας αποδιοπομπαίους τράγους, και προσπαθώντας να παρουσιάσουν τους εαυτούς τους ως υπερασπιστές της κάθαρσης και της διαφάνειας. Μόλις ανέλαβαν τη διοίκηση του Δήμου και πριν ενημερωθούν εκτενώς για όλα τα ζητήματά του, περιφέρονται στα δικαστήρια, στα ΜΜΕ που επιλέγουν οι ίδιοι, για να κατηγορήσουν την απερχόμενη δημοτική αρχή.

Αν πραγματικά ενδιαφέρονταν για το καλό του τόπου μας και ήταν υπέρμαχοι της συνεργασίας και της συναίνεσης όπως διατυμπανίζουν, θα ασχολούνταν με την εξεύρεση λύσεων για τα προβλήματα του τόπου μας, χωρίς φασαρίες και φανφάρες, όπως συνέβη σε άλλους Δήμους της χώρας μας, όπου η μετάβαση από την μια δημοτική αρχή στην άλλη έγινε ήσυχα και ομαλά.

Ο Ροδιακός λαός θα περίμενε από τη νέα δημοτική αρχή προτάσεις και λύσεις για τα γνωστά σε όλους μας λίγο πολύ προβλήματα, και όχι κινήσεις εντυπωσιασμού, που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη, αποδεικνύουν ανικανότητα και αδυναμία άσκησης διοίκησης από τα μέλη της, τα οποία φαίνεται πως δεν έχουν αντιληφθεί το θεσμικό τους ρόλο.

0Shares