Scroll Top

Απερίγραπτη η εικόνα των πεζοδρομιών στο νησί της Ρόδου. Δεν υπάρχει προσωπικό ;

ef958a18-dfe3-47ce-985b-3d9b07c3d30e

Απερίγραπτη είναι η εικόνα που παρουσιάζουν τα πεζοδρόμια στην πόλη της Ρόδου από τα χόρτα που έχουν φυτρώσει και τα μετέτρεψαν σε μικρές «ζούγκλες». Η Διεύθυνση Πρασίνου και Περιβάλλοντος του Δήμου Ρόδου, μπορεί να έχει στη διάθεσή της όλο το στόλο της με τα οχήματα και όχι μόνο, όμως οι παρεμβάσεις της δεν είναι αρκετές για να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης μας.

 Ιδιαίτερη βαρύτητα μπορεί να δίνεται σε πολυσύχναστες περιοχές, όμως όλες σχεδόν οι γειτονιές έχουν αφεθεί στην τύχη τους και σε κάποιες μάλιστα τα πεζοδρόμια είναι απροσπέλαστα από τα χόρτα και τους θάμνους που έχουν εξαπλωθεί. Μάλιστα φέτος φορείς και μεμονωμένοι επιχειρηματίες της Ρόδου «υιοθέτησαν» πάρκα, αναλαμβάνοντας τον καλλωπισμό και την περιποίησή τους, ελαφρύνοντας το έργο της δημοτικής αρχής, στον τομέα αυτό.

 Οι πολίτες διαμαρτύρονται έντονα, από την κατάσταση που επικρατεί στις γειτονιές της πόλης μας σε μια περίοδο που το νησί μας έχει γεμίσει από τουρίστες και η εικόνα που παρουσιάζει δεν συνάδει με την φήμη που έχει ως τουριστικός προορισμός.

 Οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται είναι ενδεικτικές της απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί.

0Shares