Scroll Top

Αντιδημοκρατικές συμπεριφορές από “αριστερούς” προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων του νησιού μας!

images

Ανεξάρτητο ρεπορταζ

Αντιδημοκρατικές συμπεριφορές που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό, επικρατούν σε συνεδριάσεις τοπικών συμβουλίων των δημοτικών κοινοτήτων του νησιού μας, με αποτέλεσμα να επικρατεί γκρίνια και δυσαρέσκεια στους κόλπους της δημοτικής αρχής.

 Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων προσπαθούν να «καπελώσουν» τους χωρικούς αντιδημάρχους ή εντεταλμένους δημοτικούς συμβούλους, και να εφαρμόσουν τη δική τους ατζέντα  στα χωριά τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας σε πρόσφατη συνεδρίαση τοπικού συμβουλίου δημοτικής κοινότητας της δυτικής πλευράς του νησιού μας, στην οποία παραβρέθηκε και ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος της δημοτικής ενότητας, ο πρόεδρος με αυταρχικό ύφος του υπέδειξε και του κατέστησε σαφές, πως θα ακολουθεί τις εντολές του για τα ζητήματα του χωριού, χωρίς ο ίδιος να έχει λόγο και ρόλο στα δρώμενα.

Η συμπεριφορά του εν λόγω προέδρου, που ανήκει στο χώρο της ευρύτερης αριστεράς και εκλέχθηκε με την παράταξη του Αλέξανδρου Κολιάδη, προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στους παριστάμενους, αφού μέχρι τώρα εφαρμόζει την τακτική αποφασίζουμε και διατάζουμε, χωρίς διάλογο και διαβούλευση με τους εκπροσώπους των τοπικών φορέων, χωρίς σύμπνοια απόψεων και συλλογικές αποφάσεις για το καλό του τόπου.

Αν στην αρχή της θητείας τους, κάποιοι πρόεδροι τηρούν αυτή την στάση, είναι προφανές πως όσα θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της, θα προκαλέσουν αναστάτωση και διχασμό  στις τοπικές κοινωνίες.

0Shares