Scroll Top

Ανέτοιμο το νησί, με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου. Σε παρκινγκ μετατράπηκε η παλιά πόλη

427839513_2592078240994112_4967653567118223906_n

Η τουριστική σεζόν στο νησί μας έχει ξεκινήσει, και η δημοτική αρχή, χαμπάρι δεν πήρε. Διαφορετικά θα είχε μεριμνήσει τουλάχιστον η Μεσαιωνική Πόλη, να μην παρουσιάζει την εικόνα ενός απέραντου πάρκινγκ αυτοκινήτων.

Βέβαια ανακοινώθηκε ότι από τη Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου θα τεθεί σε λειτουργία το νέο σύστημα εισόδου οχημάτων στην Μεσαιωνική Πόλη. Όμως στο νησί μας βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι πρώτοι τουρίστες της φετινής τουριστικής σεζόν. Επομένως η δημοτική αρχή, που υποσχέθηκε στους πολίτες, πως θα επιλύσει όλα τα προβλήματά τους, αντί να φροντίσει για τα αυτονόητα, αναλώνεται σε φωτογραφίες και δηλώσεις των στελεχών της.

 Η φωτογραφία με τους τουρίστες να προσπαθούν να βρουν χώρο για να περπατήσουν, από τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στην Μεσαιωνική Πόλη, έκανε το γύρο του διαδικτύου, αποδεικνύοντας πόσο ανέτοιμη είναι η Ρόδος για τη νέα τουριστική περίοδο. Για την  εικόνα αυτή που αμαυρώνει το νησί μας, όταν μάλιστα επιδιώκει και χειμερινό τουρισμό, συνυπεύθυνοι είναι ο αντιδήμαρχος Μεσαιωνικής Πόλης Βάϊος Καλοπήτας και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού & Πολιτισμού Γιώργος Τόππος, που μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί τις αρμοδιότητές τους!

0Shares