Scroll Top

Ακυρώνονται αποφάσεις σε ΔΟΠΑΡ και ΔΕΡΜΑΕ λόγω κωλύματος……

dopar_logo

Σημαντικό πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει τόσο στον ΔΟΠΑΡ όσο και στην ΔΕΡΜΑΕ μετά την ύπαρξη πληροφοριών που αναφέρουν ότι οι αποφάσεις που είχαν παρθεί υπάρχει το ενδεχόμενο να είναι παράτυπες.

Συγκεκριμένα ο πρώην πρόεδρος Αλέξανδρος Κολιάδης μετά την εκλογή του σαν δημοτικός σύμβουλος είχε αναλάβει τις προεδρίες του ΔΟΠΑΡ της ΔΕΡΜΑΕ και ΠΡΟΤΟΥΡ με απόφαση του δημάρχου Αντώνη Καμπουράκη. Ωστόσο το πρόβλημα έγκειται στο γεγονός ότι για μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω του ότι ήταν υπήκοος Αγγλίας και επειδή η Βρετανία είχε φύγει από την Ενωμένη Ευρώπη , τίθεται το θέμα αν είχε δικαίωμα να ήταν πρόεδρος . Για το θέμα επανειλημμένα ο δήμαρχος είχε ζητήσει από τον πρώην πρόεδρο να τακτοποιήσει το θέμα αυτό κάτι που τελικά όπως προκύπτει μέχρι πριν μερικούς μήνες δεν είχε συμβεί.

Εάν πραγματικά συμβαίνουν τα παραπάνω τότε πιθανότατα να δημιουργηθούν προβλήματα στην λειτουργία των οργανισμών. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε ανακοινωθεί ότι θα μπουν ορκωτοί λογιστές στον ΔΟΠΑΡ για να διαπιστώσουν πως λειτουργούσε ο οργανισμός και εάν έγιναν όλα καλώς ώστε να παραλάβει το νέο διοικητικό συμβούλιο. Σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις και ανάλογα εμείς με νεότερο ρεπορτάζ θα σας ενημερώνουμε.

0Shares