Scroll Top

Άνω- κάτω το τοπικό ΠΑΣΟΚ , με τις γκάφες του Ν. Μουτσάκη

2acf839d17002c8dc75b36fb471b42ad-b

Του Παντελή Χατζηπέτρου

Πυκνώνει τις δημόσιες εμφανίσεις του μετά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε από τον   Αλέξανδρο Κολιάδη πως θα βολευτεί στο δήμο Ρόδου, ο άφαντος γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Νότιας Δωδεκανήσου Νικος Μουτσάκης.
Μετά τη φιέστα που έστησε στην κοπή της βασιλόπιτας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ την περασμένη Τρίτη, για να εξυπηρετήσει τις προσδοκίες του κ. Κολιάδη, ως εκλεκτού των παλαιών στελεχών του, εμφανίστηκε και στην κινητοποίηση των αγροτών για να δηλώσει την στήριξή του στα δίκαια αιτήματά τους.
Ουσιαστικά, ο κ.Μουτσάκης αναζητά ρόλο στην τοπική κοινωνία, στοχεύοντας στην παρουσία του στα τοπικά δρώμενα για την εκπλήρωση των προσωπικών φιλοδοξιών του. Η παρουσία του κ.Κολιάδη προκάλεσε αλγεινή εντύπωση στα  στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σε όλα εκείνα που διαχρονικά έδωσαν μάχη να κρατήσουν όρθιο το κόμμα στις δύσκολες εποχές, και πλέον ως απλοί θεατές παρακολουθούν την ολίσθησή του με ευθύνη του κ. Μουτσάκη και της παρέας του.
Δεν είναι άλλωστε τυχαίο, το ότι  η πλειοψηφία των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που με τους αγώνες του πετύχαινε πρωτιές σε ψήφους στο νομό μας, έλαμψαν διά της απουσίας τους, από την εκδήλωση καθώς θεωρούν πως η Νομαρχιακή Επιτροπή υφίσταται μόνο στα χαρτιά, αφού ούτε συνεδριάζει ούτε παρεμβαίνει στα τοπικά δρώμενα και κυρίως, δεν είχε παρουσία στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ Νικηφόρος Παπανικόλας απουσίαζε από την κοπή της βασιλόπιτας, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός, ότι δεν στηρίχθηκε από τα μέλη της. Το ίδιο και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του Νίκου Γερονικόλα. Άλλωστε, είχε διαρρεύσει πως ο κ.Μουτσάκης σε συνεννόηση με τον “κολλητό” του  αντιδήμαρχο Βάιο Καλοπήτα, είχαν προσκαλέσει και τον κ Κολιάδη στην εκδήλωση, και με την στάση τους τα στελέχη που απουσίαζαν έστειλαν τον μήνυμα της αμφισβήτησης του, στη θέση του Γραμματέα του κόμματος.

Η παρουσία του κ.Κολιάδη ενόχλησε τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και  όπως διαρρέουν είναι αδιανόητο , να δίνεται  σε μια κομματική εκδήλωση,  ο λόγος σε κάποιον που ακόμα και αν εκπροσωπεί έναν θεσμό, δεν ανήκει στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η παρουσία του κ. Μουτσάκη στο τιμόνι της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ μετρά αντίστροφα! Η παρουσία του κατάντησε σε  ουραγό των εξελίξεων το τοπικό ΠΑΣΟΚ!

0Shares