Scroll Top

Άννα Ζωάννου : Ο πολιτικός στίβος αποτελεί για μένα τη μεγαλύτερη πρόκληση – Πορεύομαι στη ζωή μου με πάθος και όραμα (audio)

zoannou

Αναδημοσίευση από τον realvoice995.gr

Για την υποψηφιότητά της στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου, μίλησε στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, η Άννα Ζωάννου, ιατρός-δερματολόγος, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στην ΠΕ Ρόδου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

  • Της Νατάσας Παμπρή

Με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού στο Δήμο της Ρόδου, η κα Ζωάννου αναφέρθηκε στην αυτοδιοικητική της πορεία την πενταετία 2014-2019, επί δημαρχίας Φώτη Χατζηδιάκου, όταν η ίδια διετέλεσε Αντιδήμαρχος Πρόνοιας και Κοινωνικής Πολιτικής, την τιμητική πρόταση που δέχθηκε από τον κ. Χατζημάρκο να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του, αλλά και σε ευαίσθητα ζητήματα όπως την ψυχική υγεία, την παιδικά κακοποίηση, τον σεβασμό στην διαφορετικότητα, στα οποία, όπως τόνισε , θα δώσει προτεραιότητα εφόσον εκελγεί, την κακοποίηση των γυναικών, την στήριξη των ευπαθών ομάδων πληθυσμού κλπ.

«Η εμπειρία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και η αγάπη μου για τον τόπο μου με έκαναν να αποδεχθώ την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου ΧατζημάρκουΣυμμετέχω και εγώ στο ψηφοδέλτιο νίκης της παράταξης «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» για να συμβάλω με τις δικές μου δυνάμεις ως μέλος αυτής της ομάδας στην συνέχιση των έργων που σχεδιάζει και υλοποιεί για να κάνει τη ζωή στα νησιά μας καλύτερη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πορεύομαι στη ζωή μου με πάθος και όραμα. Το έργο του Γιώργου Χατζημάρκου στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι μετρήσιμο. Ήταν τιμή μου η πρόταση συμπόρευσης μαζί του στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο πολιτικός στίβος αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση για μένα, για να γίνουν πράγματα στα νησιά μας, στον τόπο μας, ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Ζωάννου.

Η κα Ζωάννου τόνισε ότι στην άσκηση κοινωνικής πολιτικής, επιβάλλεται η διακριτικότητα, από σεβασμό στους έχοντες ανάγκη συμπολίτες μας και την διαφύλαξη της αξιοπρέπειάς τους και για τον λόγο αυτό, πολλές από τις δράσεις που δρομολόγησε για πρώτη φορά ως αρμόδια αντιδήμαρχος την περίοδο 2014 – 209, δεν έγιναν ευρύτερα γνωστές. Παράλληλα τόνισε την μεγάλη βοήθεια της Περιφέρειας, μέσα από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Νοτίου Αιγαίου, που χρηματοδοτεί τη λειτουργία των κοινωνικών δομών του Δήμου.

https://w.soundcloud.com/player/?url=https%3A//api.soundcloud.com/tracks/1620632052&color=%23ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true

Real Voice · ΑΝΝΑ ΖΩΑΝΝΟΥ – 20.09.2023

Βιογραφικό

Η Άννα Ζωάννου είναι δερματολόγος, ιδιοκτήτρια ιδιωτικής κλινικής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας και Αισθητικής στη Ρόδο.

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Με την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου στο Ναύπλιο, απέκτησε την ειδικότητα της Παθολογίας στο Νοσοκομείο Μεταξά και ακολούθως εξειδικεύτηκε στη Δερματολογία-Αφροδισιολογία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Συνέχισε την εξειδίκευση της στην Κλινική Δερματικών και Αφροδίσιων Νόσων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, οπότε και έλαβε τον Τίτλο Ειδικότητας Δερματολόγου-Αφροδισιολόγου, παράλληλα με την απόκτηση Διδακτορικού Τίτλου PhD. Μετεκπαίδευση για την ιστοπαθολογία δέρματος (Μελάνωμα ΗΠΑ).

Δίδαξε το μάθημα της Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας στο ΤΕΙ Νοσηλευτικής ως Επίκουρη Καθηγήτρια και υπηρέτησε στο ΙΚΑ Ιωαννίνων ως Ιατρός Δερματολόγος.

Έχει διατελέσει Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Ρόδου (θητεία 2014-2019) και Αντιδήμαρχος με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας Δήμου Ρόδου.

0Shares