Scroll Top

Στην Ιταλία ο 17χρονος Ρόδιος Απόστολος Ξεπαπαδάκης, από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ. Οταν τα όνειρα γίνονται πράξη.

stin-italia-o-17chronos-apostolos-xepapadakis-apo-tin-akadimia-toy-paok

Από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, στην Ιταλία και στην Κανάρα, η οποία αγωνίζεται στη Serie D, θα βρεθεί για να συνεχίσει την καριέρα του ο Απόστολος Ξεπαπαδάκης.

Έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του και να δοκιμαστεί στο εξωτερικό είναι ο Απόστολος Ξεπαπαδάκης, για λογαριασμό της Κανάρα που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του Ιταλικού πρωταθλήματος.

Ο 17χρονος (γενν. 05/07/2003) αμυντικός συμφώνησε να μετακομίσει στην Ιταλία και να λάβει μέρος στην προετοιμασία της ομάδας, ενώ θα συνεχίσει παράλληλα και τις σπουδές του στην Ασίζη.

Ο Απόστολος Ξεπαπαδάκης είναι αριστερός μπακ, αριστεροπόδαρος, γρήγορος, με συνέπεια και πειθαρχία στο παιχνίδι του. Πριν εισέλθει στην Ακαδημία του ΠΑΟΚ, εκπαιδεύτηκε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ στη Ρόδο, από όπου και αρχικά τον πήρε ο Αστέρας Τρίπολης. Εχει κληθεί στην Εθνική ομάδα.

Υ.Γ. ενα μεγάλο μπράβο και στους γονείς του οι οποίοι στηρίζουν τα όνειρα του μικρου να παιξει ποδόσφαιρο σε ανώτερο επίπεδο. Η παιδεία π[ου έχει από την οικογένεια του είναι τεράστιο προσόν για να προχωρήσει . Από εμας τα συγχαρητήρια μας και καλη πρόοδο πάντα με υγεία

0Shares

Comments (1)

Wow, amazing weblog format! How long have you been blogging for?
you make blogging look easy. The full glance of your web site is great, as
well as the content! You can see similar here sklep internetowy

Leave a comment