Scroll Top

Σκληρή απάντηση στον κοινοτάρχη Απολλώνων από τον Σταμάτη Μαργέλλο για όσα του καταμαρτυρά

87484475_562669824459071_2488324921101385728_o

Σκληρή απάντηση σε όσα συνέβησαν πριν μερικές ημέρες στον κοινοτάρχη Απολλώνων Μάκη Λαγογιάννη όταν ήλθε στα λόγια με τον αντιδήμαρχο Ρόδου Στέφανο Δράκο έδωσε με ανάρτηση του στα social media ο Σταμάτης Μαργέλλος πολίτης των Απολλών και ήταν υποψήφιος στην περιφέρεια με τον Γιώργο Χατζημάρκο. Την παρουσιάζουμε αυτούσια.

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ, ΓΙΑΡΕΝΗΔΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΑΝΟ ΚΟΝΣΟΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΤΟΥ ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΝΤΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ. ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΓΗΚΕ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΏΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ.
ΠΧ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΡΟΔΟΥ, ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΤΣΙΓΑΡΟΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΓΑΡΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΩΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ, ΑΔΕΡΦΟΙ ΚΑΤΡΗ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΔΙΑΚΟΜΙΧΑΛΗ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ…
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕΤΊ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ. Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ. ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ.
ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ, ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΧΡΑ (ΣΤΟΝ ΣΑΒΒΑ), ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ (ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ), ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΟΥΓΙΑ (ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ), ΟΙ ΧΕΙΡΟΔΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ.
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΑΠΟΛΛΩΝΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΧΩΡΙΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΊΠΕΔΟ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΕΡΓΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ, ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΠΟΛΛΩΝΩΝ, ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΡΟΜΥΛΟ, ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΔΕΝ ΈΧΟΥΜΕ. ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΛΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑΣ 1949.
ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΥΣΑ ΘΕΣΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ, ΤΑ ΕΡΓΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΜΠΟΥΡΗ, ΤΟΝ ΑΘΗΝΟΔΩΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΗΝ ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΚΙΑΧΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΚΟΛΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΦΛΟΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΚΟΥ.
ΥΓ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣΑΟΥΤΗ-ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.
0Shares

Comments (1)

E – Mail is not safe, and there may be weak links in the process of sending, transmitting and receiving e – Mails. If the loopholes are exploited, the account can be easily cracked. https://www.xtmove.com/how-to-crack-the-mailbox-to-read-other-people-mail/

Leave a comment