Scroll Top

Ο ρόδιος Φώτης Μπάρδος στον Αιολικό!! Οι δικές μας ομάδες στην Ρόδο απλά σφυρίζουν αδιάφορα.

8935916f4ae84cc24fef8a0f7aa79abe_XL

Η διοίκηση του Αιολικού εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για την απόκτηση του 20χρονου Φώτη Μπάρδου, την οποία αποκάλυψε το “SL” από νωρίς το πρωί.

Αναλυτικά: “Ο ΑΕΠΣ Αιολικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Μπάρδο.

Ο Φώτης Μπάρδος (20ετών) αγωνίζεται ως μπακ-χαφ. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στη Δόξα Ψύνθου Ρόδου. Στη συνέχεια εντάχθηκε στις ακαδημίες του Ατρομήτου Αθηνών και από ‘κεί στην Κέρκυρα (Κ17,Κ20).

“Συστήθηκε” στο κοινό της Γ’ Εθνικής με τον Ιάλυσο και την σεζόν που μας πέρασε, αγωνίστηκε στον Παναρκαδικό.

Από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια του Αιολικού μας!

Μία ομάδα, ένα νησί!”

 

Υ.Γ. Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω πως αυτός ο πολύ καλός ποδοσφαιριστής δεν κατέληξε σε μία από τις τρεις μεγάλες ομάδες του νησιού μας και αναγκάστηκε να φύγει για να μεταβεί στον Αιολικό. Μετά μιλάμε ότι τα ροδιτάκια δεν έχουν θέση σε ρόστερ κάποιας από τις τοπικές ομάδες και αναγκάζονται να μετοικήσουν αλλού. Η αξία τους αναγνωρίζεται από άλλους παράγοντες και οι δικοί μας  τους απαξιώνουν  . Ψάχνουν ταλέντα μέσω μάνατζερς από την Άνω Μαγούλα ή την κάτω Τραχανοπλαγιά και δεν βλέπουν δίπλα τους ότι μπορούν κάποιοι παίκτες να τους δοθεί η ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν.

Αλλά είπαμε κανείς προφήτης στον τόπο του. Η ξενομανία μας έχει φάει και όλοι όσοι έρχονται στο νησί είναι περαστικοί να πάρουν και να προσφέρουν ελάχιστα. ( υπάρχουν και οι εξαιρέσεις).

Τα παραδείγματα είναι πολλά και γνωστά .

Το μόνο που θα υπενθυμίσω είναι ότι οι ομάδες του νησιού ανέβηκαν τα παλαιότερα χρόνια στην υψηλότερη κατηγορία με ντόπιους παίκτες απλά και μόνον γιατί οι τότε παράγοντες έδειχνα ποιο τοπικιστές. Δηλαδή σε τόσους παίκτες στα Δωδεκάνησα δεν γνωρίζουν το τόπι ούτε ένας για να παίξει σε υψηλό επίπεδο;

Όμως  είπαμε το ψαράκι μάλλον κοστίζει αρκετά ώστε να διορθώσει την όρασή τους για να βλέπουν καλύτερα.

Αυτά και εις άλλα με υγεία .

0Shares

Leave a comment