Scroll Top

Ο πόλεμος ξεκίνησε . Η κόντρα Καμπουράκη – Ιατρίδη είναι γεγονός . Διαβάστε δηλώσεις και από τις δύο πλευρές

καμπουρακης-ιατριδης

Ο Γιάννης Ιατρίδης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜE . Ο κόσμος ζητά την δική του παραίτηση” τόνισε  ο κ. Ιατρίδης και πρόσθεσε οτι χθες δέχτηκε  τηλεφωνήματα από πολίτες που του δήλωναν την συμπαράσταση τους και ζητούσαν να παραιτηθεί ο κ. Καμπουράκης από τη θέση του δημάρχου και οχι ο ίδιος. ‘Ζητώ να μάθω τους λόγους που με απομάκρυνε και μετά θα αποφασίσω τι θα κάνω. Ο κόσμος αυτό απαιτεί, να μάθει τους λόγους της απόφασης του. Και μετά γνωρίζω πολύ καλά τι θα κάνω”. Ο κ. Ιατρίδης είπε συνέχισε λέγοντας ότι ο κ. Καμπουράκης προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα σκουπίδια που ….λάμπουν και τα άλλα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί ενώ είπε οτι μιλά με απρεπή τρόπο σε υπαλλήλους του δήμου και εκπροσώπους θεσμών. Μάλιστα θα προχωρήσει σε  αποκαλύψεις κατά την διάρκεια του επόμενου  δημοτικού συμβουλίου. Και στο τέλος ξεκαθάρισε ότι  θα λειτουργεί ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και θα μιλά τη γλώσσα της αλήθειες υποστηρίζοντας τα συμφέροντα της Ρόδου.

 

Άμεση ήταν η  απάντηση του Δημάρχου Ρόδου στις δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου, Γ. Ιατρίδη. Το γραφείο τύπου του δήμου Ρόδου έβγαλε το ακόλουθο δελτίο τύπου

– Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

– Αντώνης Καμπουράκης: Δεν επιτρέπεται η Ρόδος να πληρώνει την αδυναμία ορισμένων να αντιληφθούν, ότι η πολιτική ζωή μπορεί και χωρίς εκείνους.

Η απόφαση μου να συγκροτήσω την παράταξη «Με ΔΥΝΑΜΗ για τη ΡΟΔΟ», ήταν πάνω απ’ όλα απόφαση να ηγηθώ της ρήξης με το νοσηρό παρελθόν, που απομύζησε με ιδιοτέλεια τη Ρόδο, και της στέρησε τις δυνατότητες και τη λάμψη που άξιζε.

Η απόφαση αυτή τιμήθηκε με την ψήφο εμπιστοσύνης των πολιτών της Ρόδου, και μας έδωσε την ευρεία πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, για να οδηγήσουμε τη Ρόδο σε μια νέα εποχή.

Μένω αταλάντευτα προσηλωμένος σε αυτό το συμβόλαιο τιμής, με τους Ροδίτες. Η εμπιστοσύνη των Ροδιτών δεν είναι διαπραγματεύσιμη, έναντι οποιασδήποτε πίεσης ή απειλής πολιτικού κόστους.

Η θέση μου λοιπόν είναι κρυστάλλινη: Μηδενική ανοχή, αδιαπραγμάτευτα κανένας συμβιβασμός με τα βαρίδια του παρελθόντος, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Η σημερινή Δημοτική Αρχή της Ρόδου, δεν κάνει τα «στραβά μάτια» για κανέναν.

Αυτή η καθαρή θέση με οδήγησε να εισάγω από την προηγούμενη εβδομάδα, στο Δημοτικό Συμβούλιο, το θέμα της αντικατάστασης του Γ. Ιατρίδη από εκπρόσωπο του Δήμου Ρόδου στη Γενική Συνέλευση της ΔΕΡΜΑ.Ε., να ανακοινώσω εχθές ότι για την παράταξή μας είναι ξένο σώμα και να του ζητήσω να παραιτηθεί από την παράταξη, καθώς η πολιτική συμπεριφορά του δεν συνάδει πλέον με τις αρχές και τις θέσεις μας.

Δυστυχώς ο κ. Ιατρίδης όχι μόνο δεν το έπραξε, αλλά προχώρησε με την σημερινή του εμφάνιση σε μια σειρά παραληρηματικών δηλώσεων. Δεν περίμενα και κάτι διαφορετικό.

Ο τόπος, δεν μπορεί να πληρώνει εις το διηνεκές την αδυναμία ορισμένων να αντιληφθούν, ότι η πολιτική ζωή θα υπάρξει, χωρίς την «πεφωτισμένη» παρουσία τους. Αρκετά με τις «αυθεντίες».

Η απόφασή μου παραμένει αδιαπραγμάτευτη. Η Ρόδος θα απαλλαγεί από τo αποτυχημένο παρελθόν, με κάθε τρόπο. Έτσι ή αλλιώς.

0Shares

Comments (3)

Cuando sospechamos que nuestra esposa o esposo ha traicionado el matrimonio, pero no hay evidencia directa, o queremos preocuparnos por la seguridad de nuestros hijos, monitorear sus teléfonos móviles también es una buena solución, que generalmente te permite obtener información más importante..

Ubíquelo a través del software del sistema “Find My Mobile” que viene con el teléfono o mediante un software de localización de números de teléfonos móviles de terceros.

… [Trackback]

[…] Read More Information here on that Topic: in12.gr/ο-πόλεμος-ξεκίνησε-η-κόντρα-καμπουράκ/ […]

Leave a comment