Scroll Top

Νίκη της Ρόδου με 1-2 στα Γλυκά Νερά την Καλαμάτα

DSC_0082

Το πρώτο δυνατό τεστ έδωσε η ομάδα της Ρόδου στην Αττική. Συγκεκριμένα στο γήπεδο των Γλυκών Νερών αντιμετώπισε την Καλαμάτα. Στο πρώτο ημίχρονο οι πράσινοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα και μπόρεσαν σε ένα επιθετικό πεντάλεπτο που είχαν να πετύχουν δυο τέρματα και να προηγηθούν με 0-2.  Η Καλαμάτα είχε ένα δεκάλεπτο πιέζοντας τα ελάφια τα οποία όμως κράτησαν αμυντικά και δεν δέχτηκαν κάποιο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμάτα μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι είχε δυο κλασσικές ευκαιρίες χωρίς ωστόσο να πετύχει το γκολ. Η  Ρόδος μετά το σοκ αυτών των ευκαιριών βγήκε και πάλι μπροστά και ισορρόπησε δημιουργώντας και πάλι προϋποθέσεις για ακόμα ένα γκολ. Πάντως οι καλαματιανοί μείωσαν στο σκορ με πέναλτι. Το δεύτερο ημίχρονο έδειξε ότι τα ελάφια εμφάνισαν κούραση και είναι λογικό λόγω της προετοιμασίας αλλά και πάλι η αμυντική της γραμμή μπόρεσε να ανταπεξέλθει στις επιθετικές βλέψεις των καλαματιανών. Η Μαύρη Θύελλα του δευτέρου ημιχρόνου έδειξε καλά στοιχεία απέναντί στα ελάφια που δείχνουν να βρίσκονται στον σωστό δρόμο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έφτασαν στο επιθυμητό επίπεδο.

Φάσεις και γκολ

15΄ο Δελαπόρτας από τα δεξιά εκτέλεσε φάουλ στην καρδιά της άμυνας πετάχτηκε ο Γκίνης και με κεφαλιά πέτυχε το 0-1 βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα της Ρόδου.

19’ στην κόντρα βγήκε η Ρόδος με τον Δελαπόρτα να φεύγει μπροστά από τα δεξιά την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε τον Αρναρέλλη  ο οποίος με κοντινό σουτ πέτυχε το 0-2

48΄ο Κέρι για την Καλαμάτα  βγήκε μόνος μπροστά και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα κατάφερε να στείλει τελικά την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

51 και πάλι η Καλαμάτα από τα αριστερά βρέθηκε σε καλή θέση με τον Γουέσλει αλλά το σουτ που έκανε πέρασε και πάλι εκτός τέρματος  .

53’ δυνατό σουτ του Μαρτσάκη μέσα από την περιοχή απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Καλαμάτας Καίρης.

75’ ο Κέρι ανατράπηκε στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι.

Το εκτέλεσε ο Σουμπίνιο νικώντας τον Αθανασόπουλο και γράφοντας το 1-2.

87’ δυνατό σουτ απέκρουσε ο Αθανασόπουλος από τον Παπατόλιο.

90’ φάουλ του Δελαπόρτα κατέληξε πάνω στο τείχος .

Διαιτητές: Ανδριόπουλος, Αλεξοπούλου, Καστρινάκης

Καλαμάτα (Νίκος Αναστόπουλος): Αραμπαντζής, Μαβινγκά, Γκιοατά, Γκαλίτσιος, Κωσταντινοπουλος, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Σουμπίνιο, Κέρι, Ηλιόπουλος, Μπουσμπίμπα
Στον πάγκο: Αλεξόπουλος, Παπαγεωργίου Παπατόλιος, Ταϊρης, Τριανταφυλλάκης, Καρουτης, Καραχάλιος, Felype, Wesley, Τσελεπίδης.

ΠΑΕ Ροδος (Κώστας Βελιτζέλος): Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Νικολόπουλος, Καψάλης, Καραγιώργης, Μουμίν, Γκίνης, Αρναρέλης, Βουργουτζής, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης.
Στον πάγκο: Μακρυδημήτρης, Τσίπρας, Σουλάι, Παγώνης, Αθανασόπουλος, Καμπαγιέρο, Αρέτογλου, Παχλιβανόπουλος.

 

 

 

 

 

.

 

 

 

 

0Shares

Comments (2)

Wow, awesome blog format! How long have you been blogging for?
you made running a blog look easy. The whole look of your site is excellent, let
alone the content material! You can see similar here ecommerce

Hello there! Do you know if they make any plugins to help with SEO?

I’m trying to get my website to rank for some targeted keywords but I’m not
seeing very good results. If you know of any please share.
Kudos! You can read similar text here: Auto Approve List

Leave a comment